50 anahtar ve uri

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by HIZLI-VE-ÖFKELİ1, Oct 16, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. merhaba arkadaşlar bildiğiniz gibi bugün zeus günü bugün 2 zeta açıp yaptım 50 anahtarım 80k urim var anahtarları nerde açmamı önerirsiniz bide uriye anahtar alsammı yoksa biriktirip burgu yada günlük dosyası falanmı alsam

2. Merhaba Eğer Zeus droidin yoksa anahtarları Bu gün kullan URI kalsın biraz daha topla indirim paketi ile burguyu alabilirsiniz

3. Merhabalar;

Anahtarlarınızı bugün harcayın zeus için gerekli uridium azalacaktır burgu ve zeusu alırken indirim paketi alın bence daha ucuza gelir toplam maliyeti :).

İyi forumlar.

4. nerde açmalı adminim

5. Merhabalar,

Öncelikle şansınızın bol olmasını diliyorum.Benim anahtar açmadaki tercihim korsan haritası 5-2 tabi ki bu benim şansına inandığım harita dilerim size de şans getirir.

Keyifli forumlar

6. 53 anahtar vardı x-6, x-7, x-8 haritalarında açtım 2 lf4 vega şimşek tasarımı 3 lf3 çıkmıştı şansın bol olsun

7. açtım kutuları :( sonuç pek değil ama bunada şükür 1 zeus 1 apis birde 50li kamuflaj çıktı gerisi cephane falan işte :)

8. Geçmiş olsun sakın moralini bozma bir anahtar gider diğeri gelir bir bakmışsın 3-5 birikmiş ekipmanın, uri kasmaya devam :rolleyes:

Thread Status:
Not open for further replies.