Öneri 50 ARGE DAĞILI YARDIM

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ***SiLaHSoR*** tarafından 3 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. [​IMG] [​IMG] selamlar full argeye kasılıcam şu an 42 deyim 43 e az kaldı
    saldırı için 50 argelik nasıl bir dağılım önerirsiniz.

Son düzenlenen: 3 Nisan 2015
  2. *Cihan*

*Cihan* User

Merhaba ,

Link vermek yasakdır resim eklemek istiyorsaniz ücretsiz resim yükleme sitesine yükleyip size verilecek link ile konuya ekleyebilirsiniz.

Mesajıma Nasıl Resim Eklerim

İlgili konuyu incelerseniz yardımı olacaktır.

İyi forumlar.

3. mayınc 1 den devam edebilirsin isteresn olmadı ben cubi filan donucem diyorsan daha seri bir sekilde o zaman acımasız 1 e 2 vererek uzaylı avcısını 5 yapabilirsin ama savaş diyorsun savasta mayının ne kadar etkisi olur onu bilemem bu senin oyununada baglı bir şey kardeşim

4. mayınların güzellliği akıllı bomba ve emanın tahrip oranları ve menzilleri artması o yüzden mayıncılarla devam etmeyidüşünüyorum ama zorunlu olarak 1 argeyi uzaylı avcısına vermem gerekiyor

5. Mayınlardan devam ederdim sonuçta hiç ummadığın yerde mayınların kurtardığı oluyor.

6. McMustea

McMustea User

Mayin dişinda ne varsa onu yap bence mayin hem masrafli hemde npclere etki etmiyor ayrica dolma suresi baya cok :/

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.