Destek 50 arge

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -gє¢єηιη-öƒкєѕι- tarafından 30 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar 50 arge savaş argesinin dizilimi nasıl olmalı nasıl bir yol izlemeliyim acaba? uzaylı avcısı 2 acık olucak bir şekilde. yardımcı olurmusunuz?

2. Mavi olanların hepsini fulle ama mühendis 1 arge olsun,
    Kırmızı olanlardan kelle avcısı, roket uzmanı, uzaylı avcısı. ayarcı fulle bu arada acımasız I lazım olacak onuda fulle,
    Geri kalan senin isteğine bağlı söylediklerim saldırı ve savunma full. Toplamda 43 ediyor.

3. muhendisligi sadeca 1 bırakıyorum maviler toplamda (21 arge) ediyor. Daha sonra kırmızılara geciyorum. ve sırasıyla
    kelle avcısı 1 - 2 (5 arge)
    ayarcı (5 arge)
    acımasız 1 (2 arge)
    roket uzmanı (5 arge)
    uzaylı avcısı (5 arge)
    toplamda şimdiki hali 43 arge sizin dediğiniz gibi. geriye kalan 7 arge ne şekilde dağıtılmalı sizce ısı ayarcısını 5/5 yaparsam bir faydası olurmu acaba yada onu yaptım diyelim geriye 2 arge kalıyor onuda mayıncı 1 verilmesi gerekir yoksa kalan 7 argeyinin hepsini mi mayına verilmeli

4. ısı arayıcı 1 argede kalsın şerefe verdiysen yaratık vurmaya yada mayına ver..savacaksan mayına ver.

5. [​IMG]

6. 50 arge olduğunuza göre geminiz full olmalı bu yüzden uri gerekmiyeceği için son argeyide Gaziye verebilirsin.

7. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

neden acımasız 2 yide fullemiyorsun etkisi az değil % 33 daha fazla şeref alacaksın

8. TheMaster

TheMaster User

Geminiz 50 arge ise bunu bilmeniz gerekir. Neyse buyrun;

Bir yanlışı düzeltelim.Acımazsız 2 fullenince %25 Şeref puanı alırsınız.
    + Mayıncıya vermek gereksiz.Akıllı bombaya etkisi yoktur.
    + 50 arge iseniz kutu argesi yapmaya da gerek yok demek ki fullsünüz.En uygunu benim arge şeklidir.

9. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

ben *cihan* modumuzun yalancısıyım :) bir arkadaş sormuştu o da bu şekilde cevap vermişti ordan aklımda kalmıştı cevap yanlış olabilir anlayacağın :) cevabını aşağıya yapıştırdım galiba oda yanlış biliyor *cihan* modum görüyorsanız cevap verin size güverek yazdım çünkü :D

10. TheMaster

TheMaster User

O konuya tekrar bakın bende cihan modumuza gerekli cevabı vermiştim.

11. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

ben o konunun sadece başınını tek takip edebildim sonrasında konu arkalara kaydığından görmemişim :)

12. Merhabalar ısı ayarcısına verme gereği neden duymadınız acaba roketleriniz miss atıyormu? Mühendisi 5/5 yapmak yerine 4/5 yapsak ve kalan 1 argeyi ısı ayarcısına veresek nasıl olur? birde mayınları savaş esnasında pek kullanmadığım için oraya sıcak bakmıyorum. bende bununla birlikte rütbe konusunda tp mı daha çok etkili yoksa şerek puanımı daha çok etkili?

13. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

teknolojide zaten %100 isabet oranı var ondan vermemiştir birde şeref puanı daha çok etki ediyor rütbeye

14. Isı arayıcı argesi rokete pek etki etmiyor %1 olmasada olur ama şekil olsun derseniz 1 arge verebilirsiniz.

15. muhendisliye vermeyip ısı ayarcısını 5/5 yaptığımız zaman herhangi bir değişiklik olurmu sizce acaba? böyle bir yol izlersem yanlış olumu acaba?

16. TheMaster

TheMaster User

Isı ayarcısına gerek duymuyorum çünkü hem teknolojı faberikası var hemde % oranı çok düşük 5-5 yapsanız bile bir getirisi olmuyor.
    O nedenden dolayı tamirmiciyi öneriyorum. Savaşta kısa süreli bile tamir ettirseniz çok faydası oluyor.

17. teknolojide 2 teknolojiyi ayrı ayrı kullanabiliyormuyuz bende şu anda bir tane acık diyelimki roket ince ayarı actım daha sonra enerji transferinide aktif hale getirebilirmiyim?

18. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

kullanabiliyorsun ama 50k uri verip açman gerek

19. TheMaster

TheMaster User

Max 3 yer açabiliyorsun zaten.İstediğin teknolojıleri geliştirebilirsin.Tabiki 3 yeri açmanında bir urdium maaliyeti var :)

20. uridium maliyeti sıkıntı degil zaten %30 indirimim var :) 50 bin 35 istiyor pazar gunu gelsinde bir

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.