%50 destekler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -_-ADANALI_ tarafından 21 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. arkadaslar bu parayla %50 şeref desteği çekmeyi düşünüyorum ne zaman çekince ne kadar gün alıyorum uridyum bankasıyla çekince kaç gün alıyorum helixde mi çekmem gerkiyor tp ve şeref te%50 şer destek çekebiliyor muyum sabo ve intercepter görevlerim sonda bekliyorum suanda

2. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

%50 destekleri uridium x3 zamanında 5.000 uridium çekerseniz 3 gün, x4 zamanında çekerseniz 4 gün olarak hesabınıza eklenecektir. Ayrıca uridium bankasını kullanarak çekerseniz saati fark etmeksizin 5 gün olarak gelmektedir. Başka bir sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. Ben dün aynı görevleri bitirmek için x3 de satın aldım şeref 2 gün yüzde 50 geldi.

4. -İDALI-

-İDALI- User

2 gün 23 saattir küsüratı göstermemiştir. 1 günden az kalında 23 saat diye geriye saymaya başlıyor.

5. bu galaktik çekişmede sadece savaş haritalarında kesince mi sayılıyor mesela ben eic şirketindeyim 3-3te adam kessem sayılmaz mı

6. -İDALI-

-İDALI- User

hedeflerdeki rastgele oyunculara hasar verme hedefine işliyor. Ama puanlar sadece pvp de geliyor.

7. anladım

8. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

2 gün 23 saat 59 dakika 59 saniyeden itibaren geri sayar bu sebeple 2 gün gözükmektedir.
    Sadece PVP haritalarında puan kazanabilirsiniz. Ayrıca konu bütünlüğünü bozmayınız.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 May 2020
  9. hedefim

hedefim User

Merhaba herhangi bir zamanda uridium bankasını satın alsam 5 günlük %50 şp ve tp destek mi geliyor yanlış mı anladım ?

10. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Eğer uridium bankasını alacağınız gün %50 şeref veya tecrübe varsa saat farketmeksizin 5 günlük destek gelmektedir. Fakat dediğim gibi o gün %50 tecrübe veya şeref desteği etkin olmalıdır.

İyi forumlar.

11. hedefim

hedefim User

Anladım teşekkür ederim . Bu hafta içi şeref desteği gelecek mi peki bir bilginiz var mı ?

12. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Şeref destekleri pazar günleri gelmektedir. Ayrıca çarşamba günleri bir hafta tecrübe diğer hafta şeref desteği gelmektedir. Fakat çarşamba günü gelecek destekler düzenli olarak böyle değildir değişkenlik gösterebilmektedir. Bir değişiklik yapılmazsa bu çarşamba tecrübe desteği gelecektir.

İyi forumlar.