%50 İndirim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve sametonur1905 tarafından 7 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba,

Kişiye özel anasayfada çıkan uridium fiyatını yarıya düşüren kampanya, 3x alımlar ile birlikte kullanılabilir mi ?

Mesala bende şuan 330bin için olan etkinlik var, 100 liraya 1m uri gelir mi ?

2. fıdıır

fıdıır User

Bildiğim kadarıyla hayır.Kişiye özel promosyonlar ayrı şekilde sunulmakta.

3. Mod veya kesin bilen birisi varsa 40 dakika içinde cevap vermesi lazım. 6-7 ay kadar ara vermeden önce bu bilgiyi biliyordum ancak şuan unuttum :(

4. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

size gelen indirim sayfasinin acik olmasi gerekir ordan tiklayip alirsaniz 3 kat gelir.3 kat indirimi geldiginde size cikan indirim sayfasi normalde gider yani hazirda bekler durumda olmalisiniz.yoksa 199 tl den alim cikar.

5. kaansakal

kaansakal User

Gelir, kullandım geldi.Ama o gelen ekrandan tıklamanız gerekmekte.

x3 saati de gitmiyor o ekran, bildiğim kadarıyla.Sadece oyuna girip önceden kapattığınız için gitmiş olur.Tarayıcıyı kapatıp tekrar açın oyunu gelecektir.Geçmişi silmek veya farklı tarayıcı kullanmak da çözümdür.

6. Dediğiniz şekilde bana gelen indirim bölümünden tıkladım şuan 100 TL olarak karşımda ancak 330bin uridium yazıyor, normal uridium bölümünde ki gibi 3x ile çarpılmış miktarı göstermiyor. Tereddütte bırakan kısım da o zaten.

Cevaplar için teşekkürler bu arada, direk olarak deneyimlemiş birisinin cevabı değerliydi benim için.

kaansakal bunu beğendi.
  7. AAHHAHHAHA BURAYA ATMISIM cok ozur dilerim xD

8. Konu kapatılabilir.

9. hocam katlaniyor ben daha once katladim gec cevap icin kusura bakma :/

sametonur1905 bunu beğendi.
  10. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Evet x3'de alırsanız 990bin uridium'a sahip olursun.

Konu istek üzerine kapatılmıştır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.