50 k uri ile ne yapmalı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ŦħêĐřôôpêř[™№1] tarafından 5 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar 50k urim var ve 14 arge var sizce araştırma dosyasına devam mı yok sa pet mi almalı 8 iris içleri ful dolu

2. BonusRasta

BonusRasta User

Vip kullanıyorsan pet al, peti 8 level yap kami 3 al. Sürekli vip kullanmıyorsan arge için harca bence

3. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Lütfen Üyelerimizden oyun içi stratejik yardım istediğiniz bu tür konuları , Yeni başlayanlar kısmına açınız

Konuyu ilgili bölüme taşıyorum

Sorunuza gelecek olursak ;

Bence AR-GE Dizmeye devam edin , Pet ' in masraflı olması nedeni ile ,ileride P.E.T. mi ? AR-GE ' mi arasında ikilemde kalabilirsiniz.

Keyifli Forumlar

4. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Vipliğiniz varsa pet almanızı tavsiye ederim ama pet için diğer modülleri almak için petin 8 seviye olmasını beklemeniz lazım onların da uridiumlarını hesapa katmanız lazım. Eğer ki bu kadar uğraşamam dersen eğer argeye devam etmenizi öneririm.

Keyifli Forumlar

5. Vip uyeliğim yok. Pet ile palladium toplamayı düşünmüştüm ama baya masraflı gibi. Argeye devam etmeliyim diye düşünüyorum teşekkürler.

6. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Konunun kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.