50 KM öteden sıkıyor!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ©Λ§U§ tarafından 2 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ©Λ§U§

©Λ§U§ User

Merhaba
    Bu PvP haritalarında adam ta nerde yine sıkıyor bana. Ben sıkamıyorum ama gerçekten bir şey var bunda Bir kere olsa tamam diyeceğim sürekli oluyor ben sıksam kaçıyor yanımdayken adam bana haritanın öbür tarafından sıkıyor. Yine internet kesikliği falan diyeceksiniz yahu bu hep mi oluyor. Anlamadım gitti.

2. İnternetten kaynaklanan bir durum.

Buna bugda denebilir.Yakınımızda olan adam uzakta görünüyor.

Yabancı ülkelerdeki internet hızıyla bizim internet hızımız karşılaştırılamıyor.

Tabi bu DO ' dan da kaynaklanabilir bilemiyorum.

En mantıklısı internet sorunu.Yakında olan adam uzakta görünüyor.

Benimde başıma gelmişti , fiber nete geçmiştik sorun düzelmişti oradan biliyorum...

3. Banada arada öyle oluyor ben gidiyorum adam lazeri gelişine vuruyor. Sanırım internet yavaşlığından oluyor bazı aralar.

4. BlackGhost™ arkadaşımızın söylediği şeyler doğru ama ekleme olarak şunu söylemek istiyorum,

Karşınızdaki kişinin PC Monitor genişliği sizden büyük olabilir ve oyunu Tam Ekran modunda oynuyor olabilir.

©Λ§U§ bunu beğendi.
  5. ©Λ§U§

©Λ§U§ User

Bununla alakalı olabileceğini sanmıyorum :)
    Doğru olabilir.

6. İnternettin yavaşlamış olabilir Galaxy gates tede dediğin bazen oluyor Özellikle kristallin ve kristallon yaratıkları uzakta bi yerde duruyo ben uzaklaşıyorum ama hasar almaya devam ediyorum Öle oluncay anlarına gidince düzeliyor oyun :)

Program olarak konuşacak olursak şuanda bildiğim kullanıma açık bir sürü program var Hatta kullandığını bildiğim birkaç kişi var oyunda 2.6 ya adam kesmeye gidiyordum KSİ taşıyla yakınlık derecemde alaka yokken adam taştan rsb karıştırarak geliyor Sonra kamufle ema yapıyorum bi sürü yaratığın içine giriyorum gene vuruyordu Bunu yapan oyuncular zamanında general gemisi olup sonra sistem tarafından tespit edilip kapatılmış bir oyuncu yapıyor Şimdi kurmay albay bir gemi satın alıp oyuna tekrar başlamış durumda ve aynı hileyi kullanmayada devam ediyor

©Λ§U§ bunu beğendi.
  7. Hangisinin doğru olacağını bilmek pek zor değil aslında.Normalde de oyunda kasmalar oluyor bu tip.:(

©Λ§U§ bunu beğendi.
  8. ©Λ§U§

©Λ§U§ User

Aynen.

9. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Cevap veren üyelerimize teşekkür ederiz.

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.