Bug / Oyun hatasi %50 Tecrübe&GG x2 etkinliği Telafi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SiMSeK53TR tarafından 3 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Siz ne düşünüyorsunuz?

1. Kesinlikle katılıyorum, dediğin şekilde telafi edilmeli

100,0%
  2. Yazdığın telafiler yeterli +1

22,2%
  3. Telafiler yetersiz -1

oy sayısı 0
    0,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SiMSeK53TR

SiMSeK53TR User

Merhaba

Geçen haftada olduğu gibi bu haftada diğer serverlerde durum nasıl bilmiyorum ama tr2-3 serverinde galaksi kapısı x2 etkinliği doğru çalışmıyor. Kapı ödülleri x2 ödül vermiyor.

Dünde %50 tecrübe desteği yine tr2-3 serverinde gelmedi.

Artık bir açıklama bekliyoruz ve kayıplarımızın giderilmesini telafi olmasını istiyoruz.

2 hafta kaybımız var ve bunun telafisi olmalı.

Yaşanan 2 haftalık kayıpta Vip, İndirim avantajları çekildi. %50 Tecrübe, şeref puanı güçlendiricileri alındı. Kapı yapacağız diye çift destekler alındı. Bunların hepsi bir oyuncuların zarar etmesine neden oldu.

Şirket nasıl bir telafi düşünür bilmiyorum ama

*Süresi geçen avantajların(Vip, İndirim) süresinin uzatılması veya bütün sunucuya 1-2 hafta bu avantajları verilmesi.
    *2 haftalık kayıp için bir sonraki galaksi kapıları x2 de(tabiki hataların düzetilmesi halinde) %100 Tecrübe ve Şeref güçlendiricilerin verilmesi.
    *Galaksi kapısı açan ve x2 ödül almayan oyunculara kapı masraflarının iadesi

Bunların dışındaki hiç bir telafiyi kendi adıma kabul etmiyorum.

Oy kullanıp ve yorum atarak destek olabilirsiniz...

2. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Bu telafi isteğini merkeze ileteceğim. Ancak merkez ekip bunu düşünmüştür.

İyi forumlar

3. SiMSeK53TR

SiMSeK53TR User

Modum artemis admin DC de gg kapılarında yaşanan sorunların farkında olduğunu söyledi. Yalnız kapıda değil %50 tecrübe desteği cumartesi günü gelmedi. 2 hafta kayıp var ve üstelik vip indirim paketlerimizin süresi geçiyor. Artemis admin bunlarına dikkate almalı.

Bunları mutlaka raporlarınıza ekleyin.

4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Her 2 durumunuz ve fazlasının farkındayız. Tüm sorunlar rapor edilmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.