%50 TP Çıkmadı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve –•(-•λ§!ЯЏH•-)–•1903 tarafından 3 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar,

Takvimde bugün %50 TP geleceği yazmaktaydı. Bugünü bekledik fakat TP çıkmamış. Planlarımızı hep çöpe atıyorsunuz. Nasıl bir ekiptir, nasıl bir yönetme şeklidir aklım almıyor gerçekten bu kadar becereksiz, birbirinden habersiz bir ekip olamaz gerçekten rezil durumdasınız bunun sizde dahil olmak üzere tüm herkes farkında zaten de konumuz bu değil. Takvimde yazmasaydınız gelmeyecekse %50 TP'yi biz çarşamba günü çekerdik. Lakin yazdığınız için çekmedik. O yüzden de nereye iletirseniz iletin, ne yaparsanız yapın ama %50 TP'yi getirin. Böyle bir saçmalık olamaz.

@Artemis. , @BP_KUZEY

•Unforgiven• ve TlgKn bunu beğendi.
  2. cengiz-55

cengiz-55 User

Üsteki yazinin altina kalemimi bastira bastira IMZAMI atiyorum
    saygilarimla
    cengizhann

3. [​IMG] [​IMG]

gece 12 ye kadar geldi geldi gelmedi bırakın bu işi de yapabilen birileri gelsın şuraya bu kadar sorumsuzluk olmaz !!!!!!!! yarın ki şerefte böyle gelmezse vay o zaman darkorbitin haline

4. Yanlışım varsa düzeltin daha önce uri çekince veriliyordu.Böyle bedavadan verdiklerine raslamadım.( giriş bonusu hariç )

5. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Geri bildirim için teşekkürler. İlgili yerler bilgilendirilecektir.

iyi forumlar.

6. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Bunu sadece biz yazmadık.Discordta genel olarak haftalık duyuru yapılıyor , bakarsanız discordta ve yabancı forumlarda da % 50 tp olarak yazıyor.Bir aksaklık oluştu demek ki.Lütfen biraz hoş görülü olalım.

Keyifli forumlar.

7. abctt

abctt User

%50 tp belki vardır ama görünmüyordur böyle bi ihtimal olabilrmi bugün 5k uri çeken var mı acaba tp geldimi cevaplarsa güzel olur

8. Yok, denedim gelmiyor.

9. nur

nur User

Herkes haftasonu takvime göre plan yapıyor. Eğer yazılanlar olmayacaksa takvim denen olay neden var? Saat 00.00'a kadar %50 tp gelmesi yada dükkana konularak telafisi olması lazım bunu çözmek bu kadar zor değil.

10. 3 saat kaldı haydin

11. Hoşgörülü olalım diyorsunuzda yediğiniz naneler 1 değil 2 değil aynı sorun açık arttırmada güvenlik kodu istemesindede hata veriyor yaşanıyor.İnsanlar takvime göre plan yapıyorlar,takvimdeki uygulamalarda gerçekleşmiyecekse biz niye oynuyoruz bu oyunu enayi yerine konuyoruz hayır daha sonrasında bir telafi bile yapmıyorsunuz.Bari bu hatalarınızın bir telafisini yapın.Kaç gündür açık arttırmadan birşey alamıyorum bu güvenlik kodu hatası yüzünden şimdide takvim sorunu ekibinizi yenilemenizi öneririm cidden rezil durumdasınız birbirinizden haberiniz yok insanları yanıltıyorsunuz , yanıltmakla ortada bırakıyorsunuz birde en azından telafi edin şu rezilliklerinizi...

12. hadı ne oldu ???? 1 saat kalmadı bak

13. nur

nur User

Ne zaman bir şeyi zamanında düzgün yaptılar ki bunu bekliyoruz. %50 tp gelmeyecek ve telafisi de olmayacak boşuna uğraşıyoruz.

14. evet darkorbit 5 tl lik %50 paketini çıkarmadın hem o 5 tl den oldun hem indirim paketi için 5 tl hemde 1m uridium parasından geçmiş olsun. benim gibi kim bilir kaç yüz bin kişi var.

15. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Bu durumu yetkililere bildireceğiz. Telafisi olur mu bilemem.

Konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.