%50 TP Şp Bost hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve debbas tarafından 26 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. debbas

debbas User

Merhabalar öncelikle kafama takılan bi soru oldu yanıtlarsanız sevinirm . şimdi bildiğiniz gibi geçen pazar tp booster cıkmıstı ve ben 5 günlük satın aldım yani cuma gunune kadar sürüyor , ayrıca c.sambada diyelim tp cıktı yine 5 günlük cekersem toplamda eklenecek gün cumadan mı baslar yoksa c.sambadan mı ? kısacası 10 gün mü booster olur 8 gün mü ? sorum biraz karısık olmuş olabilir kusura bakmayın kolay gelsin :)

2. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

ogunden baslayip + gunler ustune ekleniyor diye biliyorum.

3. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Şu kesin bir kuraldır %50 güçlendiriciler 5 günü geçemez. Bu yüzden çarşamba günü çıkacak olan %50 güçlendiriciden var ise sadece eksilen kadarını alabilirsiniz.

İyi Forumlar.

4. debbas

debbas User

Simdi modum ben pazar gunu 5 gunluk cektim . yarin gece 2 gunum kalacak . yarin tp cikarsa 3 gunde ceksem 5 gunde ceksem ayni kapiya mi cikacak ? 2gun bosa gidiyor yani dogru mu ?

5. Merhaba ,

Aynen dediğiniz gibi oluyor. Yani 2 gün kalmışken siz 5 günlük alsanızda 2 + 3 = 5 olur yani 7 gün olmaz.

İyi forumlar.

6. yanlış bilgi vermeyin 2 kez üst üste cıkınca üzerine ekliyor yani 5 günden fazla olabiliyor.

7. debbas

debbas User

Modum net biliyor musunuz ? Siz 5 gunden fazla cekemezsiniz diyorsunuz onu bizde biliyoruz ama uzerine ekleniyor diyende var yarin ona gore cekecegim.

Kardesim hic denediniz mi 5 gunden fazla olabiliyor mu diye ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 27 Ocak 2016
  8. ben şerefte denedim 8 gün oldu..

9. debbas

debbas User

Modum ? Net cevap alabilir miyim ?

Bende anlamis degilim o zaman 3 gun icinde ayni booster guclendirici cikmasin veya aklima su da takildi ? Pazar 5 gunluk tp ceksem c.samba seref ciksa 5 te ordan ceksem 5gun seref 3 gun tp mi olcak yani ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 27 Ocak 2016
    ÈrroR_™ bunu beğendi.
  10. eğer çekmeye niyetiniz varsa kaybedecek bişeyiniz yok yarın ayın son çarşambası büyük iktimal x3 çıkacak çekip görün bakın ekliyor üzerine..çektiğiniz uride 3 kat gelecek..

11. debbas

debbas User

Ya zaten ufak bi miktar fark ediyor ama net bi bilgi alayim dedim olmadi neyse artik yarin cekerim olmazsada Modun cani sagolsun :) ayric yorumlarin icinde tesekkurler kardesim :D

12. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

aynen oyle olcak.

13. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Biz Teşekkür ederiz Konuya gereken cevap verilmiştir.

Ayrıca:

Hangar Güçlendiricisi

Konusunuda incelemenizde fayda var.

Konun Kilitlenmesi uygundur.

iyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.