%50 tp ve %50 şp desteği nasıl alnır ??

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ariva3152 tarafından 8 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ariva3152

ariva3152 User

Şimdi arkadaşlar bilenler yazsın rica ediyorum belirli günlerde %50 şp veya %50 tp desteği geliyor . Hah bunu satın alamayan bir benmiyim ya ? Dükkana giriyorum destelere 5 k urıiıl destek yok lac sefer oldu yazmak ıstedım satın alamıyorum nasıl alabılcegımı bılen varmı acilll please !

2. Çıkan ekrandan alman lazım. Dükkanda bulamazsın.

ariva3152 bunu beğendi.
  3. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Sorunuzu tam olarak anlamadım. %50 Şeref Puanı veya %50 Tecrübe Puanı destekleri aldığınız , Uridium miktarına bağlı olarak sizlere verilmektedir. Ayrı bir paket olarak satılmamaktadır.

Eğer 5.000 Uridium alırsanız , 24 Saat süreye sahip bu desteklerde hesabınıza otomatik eklenir. Satın aldıktan sonra oyun içerisinde , Destekler kısmına girerseniz , fark edersiniz.

Ek olarak ;

5.000 Uridium alırsanız ; 24 Saat ( 1 Gün ) ' lik %50 Tecrübe Puanı Desteği alacaksınız.
    10.000 Uridium alırsanız ; 48 Saat ( 2 Gün ) ' lik %50 Tecrübe Puanı Desteği alacaksınız.
    15.000 Uridium alırsanız ; 72 Saat ( 3 Gün ) ' lik %50 Tecrübe Puanı Desteği alacaksınız.
    20.000 Uridium alırsanız ; 96 Saat ( 4 Gün ) ' lik %50 Tecrübe Puanı Desteği alacaksınız.
    25.000 Uridium alırsanız ; 120 Saat ( 5 Gün ) ' lik %50 Tecrübe Puanı Desteği alacaksınız.

Keyifli Forumlar

ariva3152 bunu beğendi.
  4. ariva3152

ariva3152 User

Vayy şimdi anladım teşekkürler bnde bi bulamıyordum ya cahıllık :D :D:D:D:rolleyes:

5. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Estağfurullah cahillikle alakası yok.Bazen insan bildiği şeye dikkatli bakmayınca bulamıyor.Konu çözüme kavuştuğundan kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

ariva3152 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.