%50 uridium indirimi hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ►°Κ•Λ•Η•!•И°◄[T.C]тя tarafından 29 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar,

Ana sayfamda sürekli 330.000 uridium %50 indirim geliyordu, dün bu futbol fanatiği, goliath yaverleri ve hazerfen tasarımını alınca bu inidirim gitti supporta yazdım.

Support ise;
    İndirim teklifini sistem şans olarak sunmaktadır kime ne teklif sunacak kaç kere sunacak yada hiç sunmayacak biz bilemiyoruz sistem tamamen şans olarak çıkartıyor üyelere

cevabını aldım biraz komik ama :) bu hatayı düzeltmeleri gerekiyor sayın yetkilelere sesleniyorum yardımcı olursanız biraz bu oyuna bağlılık daha çok artıcaktır. Supportlar fazla yardımcı olmuyor kaç defa oyunla ilgili sıkıntı çektim 2 yıldır oynuyorum ama daha bir kere support yardımı alamadım.

2. bize öle bişey gelmedi.

3. nasıl yani.

4. 330 uri ve % 50 indirim

5. bana geldi 1 haftadır filan vardı, dün duruyordu ben parayla tasarım alınca bu inidirim gitti ben pazar günü x3 te 6 m uri çekicektim.

6. Merhaba ,

Bahsettiğiniz hesaplara sistem tarafından verilen indirim teklifleridir. Bazıları VIP bazılarına URIDIUM teklifleri geliyor. İndirim miktarları da değişmektedir.

Oyuna girdiğinizde açılan pencerede çıkıyorsa kullandığınız tarayıcının çerezlerini ve önbelleğini temizlerseniz yada farklı bir tarayıcıdan giriş yaparsanız yine çıkacaktır.

İyi forumlar.

7. Adminim

tarıyıcı değiştirdim, çerez sildim ve başka bir bilgisayardan giriş yaptım gitmiş.

8. Merhaba ,

O zaman belki başka bir indirim paketi yada farklı bir paket çıkabilir. Bu konuda bizlerin yapabileceği bir şey yok maaelesef.

İyi forumlar.

9. Yazıyor ama ben indirimli zamana denk gelmedim.

10. Merhaba ,

Daha önceki konularda yazdığım gibi sistem tarafından herkese verilecek şekilde ayarlama yapılacak ve tahminen hafta içi olabilir. Fakat forumda bilgilendirilmesi yapılacaktır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.