%50 uridum indirimi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ADaM-oL-EvLaT__ tarafından 15 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. İyi akşamlar.Giriş yaptığımda 330.000 uridum %50 teklifi geliyordu bunun üzerine karta parayüklemeye gittim.Eve gelip giriş yaptığımda bu teklifi göremedim.Acaba süreli birşeymiydi birdaha gelirmi?

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Kişilere özel yapılan İndirimlerin belirli süresi bulunmaktadır.Kaçırmış olabilirsiniz.

Ancak emin olmak için oyundan ve tarayıcıdan çıkış yaparak yeniden giriş yaparak kontrol ediniz.

Keyifli Forumlar

3. Çerezleri silip tekrar giriş yaptım fakat teklif yoktu.Peki nezaman gelir, gelmezsede süresi niye yazmıyor ? Boşuna zaman kaybettim

4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Bu tür kullanıcılara yapılan özel indirimler sistem tarafından belirlenmektedir.

Sistem tarafından atandığı içinde ne zaman gelir , ne kadar sürer bu tür konularda bilgimiz bulunmadığı gibi bilgide veremiyoruz.

Keyifli Forumlar