500.000 Uri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve llTheKara tarafından 3 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. llTheKara

llTheKara User

Merhaba arkadaslar oncelikle pazar gunu 500 bin urim olacak.
    Gemimin ozellikleri
    Cift Hangar(Aegis,Spearhead)
    8 İris 25 Lf3 1Lf4
    Pet 8 level Kami3 Hammedde toplayici 3
    Arge 17
    Argemi 21 yapmayi dusunuyorum sonra 300 bin urim kaliyor sizce buna napmaliyim.

2. diroit düzeni alabilirsin kasılıyosan elmas öneririm.
    yada korsan sandığı acarak lf4 sayını arttırabilirsin

3. kardeş kutu toplayabilirsin argeyi toplaycı gore dizersin sperhad da var petide dizersin 1 ayda 500k kasarsın uri
    bide katlayıcı alırsan yemede yanında yat

4. CİLΛ

CİLΛ User

diroid dizaynı -kapı - cephane -ganimet alabilirsin

5. ©Λ§U§

©Λ§U§ User

Diroit düzeni - Zeta bence.

6. llTheKara

llTheKara User

Kardes inan bende katlayici almayi dusunuyorum katlayici +arge ile sizce ne kadar uri toplayabilirim gunde 4 saat toplayabilirim ama sadece pete toplatacagim.

7. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Argenizi tamamladıktan sonra hedefiniz Zeta kapısı yapıp Havoçları fullemek olsun.Gerisi yavaş yavaş geliyor.

İyi forumlar.

8. llTheKara

llTheKara User

Argem 21 yani su an kalin sıkıyorum petimede 4 adet 3 seviye radar aldim 2 adette radar var 2 seviye toplam 6 radar bir adette hangar aldim yani su an (goli,aegis,spearheadim var) ve 200 bin urim kaldi bununla 24 argemi olsam yoksa kutumu acsam?

9. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Bundan sonra kutu açmanızda fayda var.Kutulardan,tasarım,LF4,Apis ve Zeus bulma ihtimaliniz bulunmaktadır.

İyi forumlar.

10. llTheKara

llTheKara User

Teşekkur ederim modum. Konuyu kilitleyebilirsiniz.

11. titans___

titans___ User

şimdi ben diyomki almanca çeviriyi googledan nerden daha iyi yaparım yani almanyadki yetkililere nasıl ulaşırım tel var almanca bilen birini tutmalı yada mail atıcam bunlar dışında modlar bilen varmı nasıll yaparız tebrik edicem forum olsun suport olsun cmler chat adminleri bunun için bütçe sorun değil yani almanyaya gitsemde almancam yok burdan halledicem artık bu kadar her yetkilisi trdekilerin gözlerinden öperim ayrıyeten onuda iletiyim eşsizsiniz her anlamda yardımcı olucağınıza gönülden yardım ettikleriniz var eminim arkadaç kapı yap kutun da olur lf4 de çıkabilir hartada kutu açma elitin olur ama lf4ün az bir klan bul kutu günleri kanka yap onlardan ören nerde çıkdı sana gibi tüyolar bilenlere ben hitacden geldiydi ona katıl 2 smse almışdım 10 tane gelmşdi gerisinide vipdi azimdi hallettim

12. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Biz teşekkür ederi.İyi oyunlar.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.