Destek 500.000 uri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FairyMind tarafından 15 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. FairyMind

FairyMind User

Gemi
    Aegis-Goliath
    28lf3
    20 bo2
    15 elit hiz
    8 iris 1 havoc
    Pet ( hammadde 3 , yagma 3 , kami2)
    Arge 15
    Kalp ucus duzeni

500.000 uri var indirim paketiyle argeyi 24 yapcam.
    Geriye biraz uri kaliyor.
    Kami3 + guve mi alsam
    Yoksa
    İris ve lf3 mu gelistirsem ?

2. Merhaba,

Lf3 geliştirmenizin gereksiz olacağını düşünüyorum kamikaze 3 alıp iris geliştirmeniz daha iyi olur diye düşünüyorum.Şayet irislerinizin kalkanınıza ve vuruşlarınıza etkisi gerçekten azımsanmayacak derecededir.

İyi forumlar

3. FairyMind

FairyMind User

İrislerinde cok bi etki saglamadigini farkettim.%6 lik bi bonus vermekte.

4. gelistirmesende iris normal degil bonuslu o yuzden gelistirince daha mantikli birde butun irisler 16 olunca birsey artiyormus oyle birseyler duydum aciklarmisiniz acaba iyi forumlar.

5. FairyMind

FairyMind User

Bir iris 16 olursa %6 hasar bonusu %15 kalkan destegi veriyor.

6. Kıta40

Kıta40 User

Ilk once irislerin hepsini 16 yap. Sakin olaki lf3 gelistirme ve 24 argeden sonra sakin argeye uri harcama varini yogunu gekistirmelere ver. Gelistirmesiz gemiden bir cacik olmaz

7. FairyMind

FairyMind User

Geliştirmeler ne kadar etki ediyor ki ? Çok etmiyo gibi duruyor.Düz vuruşu 300-400 arttırıcak diye o kadar uriyi şimdi vermek mantıksız geliyor.

8. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Bana kalırsa bu durumda kutu açarak lf4 , apis ya da zeus aramalısınız.Arge içinde zeta kapısını yapmalısınız uri harcamayın bence.

İyi forumlar

9. FairyMind

FairyMind User

Modum sizcede arge için zeta çoook uzun sürmez mi ?

10. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Uzun sürsede zeta kapısı getirisi çok iyi olan bir kapıdır.Bence bu şekilde yapmalısınız fakat size kalmış karar sizin :)

İyi forumlar

11. Merhaba,

Oranlar size az gibi geliyor olabilir ama her saat bu oranlardan daha az veren güçlendirmeler için oyuncular milyonlarca kredilerini heba ediyorlar :)

İyi Forumlar

12. Bu aşamada size iki yol öneririm 1.si modumunda dediği gibi zeta kapısına yönelebilirsiniz 2.si ise anahtar satın alıp zeus gününde kutu açabilirsiniz apis ve zeus parçaları ve Lf4 lazeri bulma şansınız var çok sanslıysanız tüm bir zeus diroidinide çıkarabilirsiniz :) tabi öncelikle kami3 kesinlile almalısınız arta kalan uridyumlarla bu yollardan birini dene bu aşamada başka bir uçuş düzeni almanızı tavsiye etmiyorum geliştirme içinde henüz erken bulacağınız 1 Lf4 lazeri bile vuruşunuzu hatrı sayılır bir biçimde arttırıcaktır :)

Son düzenlenen: 15 Temmuz 2015
  13. FairyMind

FairyMind User

Modum şöyle yapsam uygun mudur ? İlk önce argeyi 24 yapayım.Ben uriyle direk yapmak istiyorum çünkü iç savaşım çok var.Klan lideriyim.Tek kişilik orduyum kısaca.Adamlara bi benim güç yetiyor.Sonra kami3 ve güve alayım.Ondan sonra sizin dediginiz gibi zeta yapar zetadan gelen urilerle iris geliştiririm.Sonrada elf legolas adlı arkadaşımızı dinler 500k uri çekerim tekrar ve parça çıkarmaya çalışırım :)) Uygun mudur ?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.