500 enerjim gelmedi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve uqur tarafından 18 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. uqur

uqur User

bir admin şöyle diyordu : Jackpot Arenada 2. tura ulaşan her oyuncumuz telafi ödülü olarak 500 GG enerjisi alacaktır.Bu ödülü 19 Eylül Cuma günü 00:01 den (Yerel saate göre)sonra giriş bonusu ile beraber alabileceksiniz.Giriş bonusu 72 saat aktif kalacaktır.
    sonra bir admin jackpot iptal diyip şöyle diyordu :Başta oyuna bağlanamama gibi bazı teknik sorunlar nedeniyle Bugün ki Jackpot Arenayı durdurmaya karar verdik.
    Bunun aşağıda ki gibi etkileri olacaktır :
    - Mevcut devam eden oyunlar sonlanacak.
    - Bir sonraki eşleşmeler belki oynanabilecek , fakat ayrıca bazı durumlarda işe yaramayacaktır. tamam herşeyi anlarımda ben 500 enerjinin niye verilmediğini anlamadım jackpotta 2. tura ulaştım şansıma elektirik gitti ve bişeyler oldu ben bağlanadım ama sonuçta 2. tura ulaştım yani bunu kimse inkar edemez ama niye 500 enerjim gelmedi işte bu bir merak konusu

2. Merhaba ,

Forumdaki konuyla ilgili Burada yazanların dışında fazladan bilgimiz yok maalesef. Gerekli bilgilerinizle birlikte durumu support'a bildirip inceleme isteyebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. uqur

uqur User

evet 2.tura ulaşanlar 500 enerji alacak diyor bende 2. tura ulaştım saat 1.20 günlerden cuma ama ortada 500 enerji diye birşey yok

4. Merhaba ,

Önceki mesajımda dediğim gibi duyuruda yazılanlardan fazla bilgimiz yok. Ayrıca oyuna müdahale etme yada hesap inceleme gibi yetkilerimiz yok. Bu nedenle support'a yönlendirmiştim.

İyi forumlar.

5. Rsb ler gitti 500 gg diyosunuz

6. furkanbey nikli arkadaş sen misin

7. Merhaba ,

Daha önce yazdığım mesajda belirttiğim gibi detaylı bilgi yok. Eğer gelmesi gerektiğini düşünüyor ve gelmediyse gerekli bilgilerinizle durumu support'a bildirebilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.