Öneri 500 kutu açacağım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Darkbull.Star tarafından 26 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar ben zeus gününde 500 kutu açmayı düşünüyorum,sizce kaç zeus parçası ve kaç lf4 elde ederim sadece tecrübelerinizi aktarmanızı rica ediyorum.

2. 10 zeus parçası anca çıkar.
    Ama gun boyu 500 kutuyu bitiremeyebilirsiniz, zeus günleri kutu cok az oluyor.
    Bence lf4 eksiğiniz var ise lf4 gününde açınız.

3. zeus ugnunde lf4 ve zeus acayip bulunuyor benim oneriim uykunuzu iiyi alın sabah 8de başlaranız gece 8 de biter heralde pwpde açın paso baktınız çıkmıyor x-5 ve x-3 gidin herkes helif yogunlaşmışken siz iyi şeyler çıkarırısınz

4. Bana göre 500 kutuda 10-20 parça arası çıkartırsın(Ama Şans :))
    Olursa bide 4-8 arasıda lf4 çıkar . Başarılar :):)

5. Hepinize teşekkür ederim! Aslen lf4 sayım 14 asıl amacım lf4 çıkarmaktan daha öte zeus o yüzden zeus gününde açacağım ama artan kutuları( tabi bitiremessen ) lf4 gününde açarak lf4 yönünden şansımı deneyebilirim hepinize teşekkür ederim, iyi forumlar bu arada bir mod sorabilir diye şimdiden yazayım konu açık kalsın lütfen.

6. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

zeus 1 seferde tamamlanmiyor .cok sansli iseniz tamamen gelismis zeus bulabilirsiniz ama cok az bir ihtimal.bencede en cok 10 parca oda sansli iseniz cikabilir.

7. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Açacağınız sandıklar şimdiden hayırlı olsun.

Çıkacak olan Zeus parçasıyla ilgili bir rakam vermekte çok zor.

Arkadaşlarımzında dediği gibi,Zeusu bir sandıkta inşa edilmiş şekilde de bulabilirsiniz.

500 sandıktan bir çok ekipman ve tasarım bulacağınızdan eminim.

Keyifli Forumlar.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  8. aslında tasarım bulmam imkansız :) ,çünkü tasarımlarım full tek dileğim iyi miktarda zus parçası çıkarmak konunun kilitlenmesi uygundur cevap veren herkese çok teşekkür ediyorum.

9. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Biz teşekkür ederiz.İyi oyunlar.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.