500K Uri ile Neler yapabilirim?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve lord98 tarafından 3 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. lord98

lord98 User

Merhaba Arkadaşlar gemim sv13 goliath 0 arge 20 küsür lf3 20 küsür bo2 var 2 iris 4-5 flax var. Şimdi ben x3 zamanı 150-160k uri çekicem yani 500 k felan urim olucak. Aegis, elmas uçuş düzeni ve 2 iris almayı düşünüyorum. Sizce Aegis Elite almaya gerek varmı ve sizce bu 500 k uriyi nasıl harcıyım. Birde arkadaşlar ben 2 yıldır felan oynamıyodum bir girdim haritalarda in cin top oynuyor hatta 1-1 bile bomboş artık darkorbit fazla oynanmayan bir oyun mu oldu?

2. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

aegis alma elit olani al kredi ile.kredi ile alinabilceklere uri harcamayin.kasarsiniz zamanla birden gelisme olmaz zaten.forum ana sayfada gelisme diye yazip aratin.yeni baslayanlar kisminda cokca konu var ordanda bilgi alin.cunku cok uzundur gelisme hikayesi.rast gelsin.

3. lord98

lord98 User

500 milyon krediyi aegis almadan nasıl kasıyım

4. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

klan yardimi + 5-2 de cop toplayin orda satin daha karli + skylab tas yollayip satin v.b olabilir.yok ben uri ile alacam ila diyorsaniz siz bilirsiniz karlisini soyledim.ayrica ara sira aegis payment olarakta avantajli geliyor satisa.baslangic paketlerine bakabilirsiniz.

5. lord98

lord98 User

Peki sağolun. Bu arada oyun artık eskisi gibi kalabalık değil mi? 1-1 de bile insan yok.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  6. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

evet kis uykusunda milllet:) okullar tatil olsun az dolar:) tabi servera da bagli.once bir gezseydiniz butun tr serverlarini sonra karar verirdiniz hangisinde kalcaginizi.

7. coder545

coder545 User

500k ya dukkan indirimi+indirim paketiyle 750 , vip de varsa 675 uriye anahtar alirsin. 750 uriden 666 anahtar yapar , 675 uriye 740 anahtar.lf3 bo2 istemedigin kadar olur , ozel gun lerde acarsan apis zeus ve lf4 acisindan iyi olur.eger indirim paketi cektigin hafta ucus duzenleri yada gemiler indirime girerse elmas ve normal aegisi de alabilirsin ama bunun icin 70 80 k ayirman gerekecek. sonra credi icin 8 seviye pet ve ticaret moduluyle cubi copu toplayabilirsin

8. ZAHİЯ

ZAHİЯ User

yapılan güncellemelerden sonra oyunun yarısı oyuna giremiyor 20 30 tane sorun çıktı deneme tahtası gıbıyız üstümüzde deniyorlar

9. lord98

lord98 User

Aegis Eliteye gerek yok mu sizce? Ve sizce 330k uri yi x3 te çeksem 1 milyon uriyle neler yapabilirim.

10. lord98

lord98 User

Evet haklısınız yarı yarıya değil daha da fazla, ya 1-1 de bir tane insan olmaması nedemek.

11. coder545

coder545 User

aegis eliti crediyle 1 ay sonra alirsin. full gemiyi full+fulle cevirmek zorundasin , o yuzden direk anahtara yatirmalisin. 1m uri cekersen pet ve birkac modulu(gorevlerle peti 8 yapip 3.seviye) , ucus duzeni ve arge icin uri ayirip gerisini parca parca anahtara basabilirsin. anahtarlarin verdigi dosyalarla birlikte en az 24 arge olman lazim. cok uri verecegin herseyi indirim+indirimle almalisin. vip %5 indirim ekler 1m`in hepsini harcarsan 50k uri. aaa zetayi unuttum, cift kat odul gununde 35k uri 50 anahtar 100 dosya ve 2 havoc veriyor. gg de indirim yoksa 2000gg dersek 140k ya acarsin 2 havoc gelir.1 kere kesin acmalisin acarken kac uriye acildigini hesaplarsin not: x3,5 var

Son düzenlenen: 3 Haziran 2016
  12. Golgoth`

Golgoth` User

x3.5 hangi günlerde geliyor ve anahtarda indirim olduğu zaman 700 bin urilik anahtar alsam ortalama kaç arge yaparım gemiyi birde bu sandıklardan neler çıkabiliyor? çift kat ödül gününde zeta açın demişsiniz gemim o kadar güçlü değil zetayı nasıl bitiricem ve çift kat ödül günü zetayı açtıktan sonra istediğim zaman bitirebilirmiyim kapıyı yoksa o günmü bitirmem lazım ayrıca herkesin gemileri siliniyor ben aegis felan alsam silinme ihtimali var mı?

13. coder545

coder545 User

x3.5 nadir cikan bisey ama bu siralar cok cikti ne zaman cikacagi bilinmez.kutulardan cephane,destek,dosya,ekipman,tasarim,diroit parcasi cikar.kac dosya cikar bilemiyorum cok bir miktar cikmaz 200-300 civari cikar.zetayi cift kat gununde bitirirsen cift kat odul alirsin.zetanin bir tek son bolumu zorlar gerisini kaca kaca yaparsin son bolumde de aegis + elitle kesebilirsin.senin suanki geminle gama yapiyordu millet.hangar sistemi degisince tasarimi olan gemilerin kendisi silindi , yeni alinan geminin silinecegini sanmam

14. lord98

lord98 User

Ben istediğim zaman zetayı açıp son bölüme gelip çift kat günü geldiğinde bitirsem son bölümü alırmıyım çift kat ödül?

15. coder545

coder545 User

ne zaman actiginin onemi yok cift kat gununde bitirmen lazim. odulu cift kat gununde alirsan cift kat gelir

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.