500k Uridium İle Ne Yapmalıyım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve $$__SiVaSLı__$$ tarafından 1 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba arkadaşlar, 500k urim var zeus apis havoclarım full, hercules 3 tane var sizce %30 indirimle birlikte full kappa mı döneyim yoksa paladium toplayarak mı döneyim diroit düzenleri var, bi de şuan indirim paketini alsam %25+%30 mu olacak yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

2. proları fullemeden geliştirmelerde dahil gemide elit biriktirmeden kappa yapmayınd erim arada bir 1-2 tane kappa yapılabilir

3. ateistkeci

ateistkeci User

İndirim paketi alman sadece süresini uzatacaktır proların full değilse fullemek için Zeta dönmeni öneriyorum

4. zetanın fullemek için avantajı ne

5. Pazar günü 50 anahtar ile en çok anahtar veren kapı. Proları fullerken anahtar ihtiyacını giderecek. Kapıyı yaparken de 50k uri gelmiş olacak cebine.

6. Quenn

Quenn User

proları fullemek için anahtar gerekiyor zeta anahtar için ve diğer verdiği şeylerle avantajlı oluyor

7. o zaman zeta mı döneyim :)

8. Quenn

Quenn User

prolarınız eksikse en iyisi zeta dönmek

9. Agır_TR

Agır_TR User

bende 420bın vardı kappaya bastım spartanlrı fullemem gerekiyodu

10. Pro sayısınız az ise zeta daha mantıklı. :)

11. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Cevap veren üyelerimize teşekkür ediyorum. Üyelerimizin dediği gibi bende Prometheus lazerlerinizi tamamlayana kadar zeta dönmenizi öneriyorum. Zeta kapısı gerçekten çok karlı bir kapı, 36 Pro olana kadar Zeta dönmesini sonra Kappa ya yönelmenizi öneriyorum.

İndirim konusundada alacağınız indirim paketinizin süresini uzatacaktır. Ekstradan bir indirim söz konusu değil maalesef.. Sormak istediğiniz başka bir soru yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

12. Sqweegel

Sqweegel User

bro arkadaşlarımında dediği gibi full zeta dön 35 pro yap sonra geç kappaya 10 herkül kas sonra sonra full hades gir 2250 bölünme kristali kas al 10 tane spartan ama sakın 1 1 alma 2250 bölünme yao 10 tane birden al yoksa etkisini göremezsin sonra kappaya devam edersin 10 tane daha herkül kasarsın droitle işin bitmiş olur zaten bunları yapana kadar oyunun hediye verdiği eırlarla droitlerin 16 ise prolarına basarsın bence 10 level olur 35 pron sonra prolara level kasarsın prolarını fulledikten sonra hades ve kappa yapıcaksın ya ondan çıkan anahtarları açarsın mikrotransistörler ve hibrit işleyici kasarsın 40 ar tane kastığın zaman chromin etkinliğinde 20 tanede bo3 aldınmı bitti oyun N/A git abg dön x4 kas :DDD

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Mart 2020
  13. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Lütfen forum içerisinde üsluba uygun olmayan kelimeler/imalar kullanmaktan sakınalım :) İlgili mesajınızı sansürlemiş bulunuyorum.

İyi forumlar dilerim.

14. Sqweegel

Sqweegel User

ciddimisiniz ya :D görende kötü bişey yazdım sanıcak :D kusura bakmayın ağız alışkanlığı olmuş

Luminous bunu beğendi.
  15. -İDALI-

-İDALI- User

İndirim varsa full ABG dön bence. Uri bitene kadar yaklaşık 2,5 milyon x4 kazandıracak sana. Sonra bunları promerium ile besleyip full kristalon ve boss kristalon kesersen 2,5 milyon x4 bitene kadar yaklaşık 750 k uri kasar(geminin gücüne göre biraz değişebilir) Sonra foruma gelip 750 k uri ile ne yapayım diye konu açarsın :D . Daha detaylı bir istatistiki çalışmayı konuşmacı köşesine açtım. Bu arada dalga geçtiğim sanılmasın bu oyunda uri uriyi çekiyor. Öncelikle uri miktarını arttırmak çok önemli. Daha sonra istediğin kapıyı seri şekilde yaparsın yeter ki uri olsun.

Quenn ve yılmazcan47 bunu beğendi.