502-503-504 Hataları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ALUCARD-BeRsErK tarafından 19 May 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İstemciden girmeye çalışıyoruz, durmadan 500 hatalarını alıyoruz.
    Ya bu nedir kardeşim, alay mı ediyorsunuz. Geçen haftalarda da aynısı oldu, dün de aynı, bugün de aynı şey.
    Zaten unity'e geçmeyi beceremediniz, bari şu istemciyi düzgün yapaydınız :mad:
    Açık açık diyin ki, "biz bu işi beceremiyoruz, kapatın siz oyunu, biz de kapatalım olsun bitsin"

TULPAR_ALAK bunu beğendi.
  2. arkadasımın amatör sitesi var iki yıldır hiç çökmedi ama sizin masallah nerdeyse hatasız gün yok

diyecekleri belli biz forumdan sorumluyuz teknık ekibe support mesaj atın yada rapor ettık teknık ekıb düzeltecek pandemı var dıye bir yıldır oynuyorum ama bbu yasaklar bıtınce azaltacam oyunu kısmetsede vedalasırız

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 May 2021
  3. .-Şimşek-.

.-Şimşek-. Guest

Merhabalar,

Öncelikle sinirinizi anlıyorum fakat lütfen üslubunuzu yumuşatın. Bizlerde oyuncuyuz, bizleri de etkiliyor bu tarz olumsuzlar fakat forumdan herhangi bir müdahalede bulunamıyoruz maalesef. Konu hakkında Discord sunucusundan açıklama yapıldı. Hatanın merkez ekibe raporlandığı oyunculara bildirildi. Sizlerden de bu konuda anlayış bekliyoruz. Görevlerimiz belli ve yetkilerimiz sınırlı.

İyi forumlar,

4. FUTABE

FUTABE User

Aynen katılıyorum arkadaşım.Oyunu kasma probleminden oynayamaz olduk.Böyle rezillik olmaz.Etkinlik anahtarı aldık görevleri yapamıyoruz ne olacak bizim hak kayıplarımız.10 yıldır çektiğimiz bu çile yeter artık kapatın oyunu bizde rahat edelim.Oyun bu halde olduğu sürece asla para yatırmayı düşünmüyorum.

Şuan Gece 03:01 oyunda olan kişi sayısının çok az olduğu saatler ama 1 saattir hata ve kasmalardan oyuna bağlanamıyorum.Nedir bu yahu Jübilemi yapmayı düşünüyorsunuz.Böyle giderse siz yapmasanız da Ben yapacağım.

Bir saatten fazla denemeler sonunda yine oyuna bağlanamadım artık Pes ettim çıkıyorum;Oyunda sizin olsun tepe tepe kullanın Beni de BAMLAYIN ki 10 yıldan fazladır çektiğim çilelerden kurtulayım.Size harcadığım Binlerce TL haram olsun.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 May 2021
    ALUCARD-BeRsErK bunu beğendi.
  5. Mavibere

Mavibere User

sabah 08.30 tekliyor ama zorlada olsa oyuna girebildim çok sevinçliyim

6. bulanober*

bulanober* User

503 Service Temporarily Unavailable hala bu hatayı veriyor arada bir

7. .-Şimşek-.

.-Şimşek-. Guest

Merhabalar,

Merhabalar yaşan aksaklık ile ilgili açıklamaya buradan ulaşabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Konu çözüme kavuştuğu kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar,

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.