504 Gateway Time-out oyuna girilmiyor iyice gitti

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve kılıçhan tarafından 4 May 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 504 Gateway Time-out oyuna girilmiyor iyice gitti

2. Mevcut sayfayı uygulamanın sol üst kısmında olan Dosya bölümünden Ana Sayfa yapın birkaç kez düzelecektir. Bende de öyle olmuştu hatta uygulamayı tekrar indir dedi fakat yenileyince geldi.

3. dostum anasayfayı sayende açtık ama oyunu açamadık sen başarabildin mi çok değil geçen hafta yaşadık aynı muhabeti alllah belasını versin bu teknık ekibin

OKÇU45 bunu beğendi.
  4. BaMbUlBeee

BaMbUlBeee User

bende de geldi ama okadar yavaş ki donuyo hangarda işlem yapamıyoz kapatıp açınca yine aynı hata veriyo giriyo ama ana sayfa da bişey yapamıyorum ne yapılmaya çalışdığını açıkca söyleseler ona göre işimize bakarız anlamadım gitti aracı kaynaklı sorun bildiğim kadarıyla para mı ödenmiyo ne yani bişey diyen yok 10 gündür ayıptır ya duyduğum kadarıyla oto larda sorun yok giren ler varmış bu nasıl bi sistemdir burda kötü bişey konuşsak suçlu biz oluyoz

5. coronatr10

coronatr10 User

N/A dünyası böyle ...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 May 2021
  6. yıllar sonra (2017 den beri girmiyorum) pandeminin verdiği can sıkıntısı ve tatilimin lezzetsiz son günlerini yaşarken iftar sonrası sigaramı yaktım... içip uzaklara doğru bakarken aklıma darkorbitte geçen tatlı ve coşkulu günlerim geldi aklıma. hemen eski hesabımı açıp bir bakayım bir kasılayım dedim en azından sahura kadar. daha sonrasında oyuna webten direkt girilemediğini ve oyun istemcisi indirilmesi gerektiğini gördüm. usulca indirdim ve bir de ne göreyim 504 Gateway time-out hatası. tabii ki yüce bigpointe çamur atmak yerine önce sorunu kendimde kendi ekipmanlarımda aradım, fakat bir sorun yoktu. sadede gelelim. yahu bu nedir arkadaş? oyunu canlandırmaya geliyoruz oyuna girilesi kalmamış her yerde bir lag bir hile bir donma bir kasma en sonunda istemci hatası? ne yapalım yani herkes tasını tarağını alıp avrupada yüksek internet hızı ve aşırı iyi bilgisayarlarla mı oynasın? kaldı ki herkes böyle yapsa bile oyuna para yatıran milyon tane adam var bu para nereye gidiyor arkadaş? rezalet sunucular ve hileler ve laglar vesaire vesaire. nereye gidecek bu oyun nereye gidecek bu bigpoint? darkorbitin yarısı etmeyecek seafight de bile bu kadar sıkıntı görmedim. neyse aşırı sinirlendim ben sigaraya gidiyorum iyi akşamlar efendim.

tryhardD bunu beğendi.
  7. .Sancak.

.Sancak. Guest

Merhaba,

Sorun bilinmektedir ve acil bir şekilde teknik ekibe raporlanmıştır. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.

İyi Forumlar.

8. JαbbαŔ

JαbbαŔ User

Oyunu bırakalı 1 hafta falan oldu forumu hala takip ediyorum fakat okudukça neden bu zamana kadar bu stresi çekmişim düşündürmüyor değil.

9. Mineral

Mineral User

4 yïl sonra oyuna gir ve oyunun bozuk olduğu güne gelsin.şansa bak yav.Çölde kutup ayısı görseniz bu kadar şaşırmazdınız gibi sanki.

10. oyun zaten hep bozuktu dostum.sana denk gelmedi.sadece geçici çözümlerle sorunları erteliyorlar.yıllardan beri buglar donmalar laglar botlar.hep aynı sorunlar tekerrür edip duruyor.bir çok oyun oynadım ama ömrümde oyuncusunu bu kadar çok mahdur ve istismar eden bir oyun daha görmedim.niye devam ediyorsun diyeceksin.EMEĞİM var.emeğimin karşışılığı olarakta ileride bir gün oyun istediğim seviyeye gelir diye boş bir UMUDUM var..

11. 504 Gateway Time-out küreselde şuan girilmiyor.

12. veysbatu

veysbatu User

hala girilmiyor :D abi zeus çıktı ve oyun attı beni inşallah gitmez

13. hala gırılmıyor :)

14. 7MBU36

7MBU36 User

yıllardır aynı şey değişen bişey yok bu oyunu oynayarak bunları biz havaya sokuyoruz arkadaslar

15. kimsenin bu kadar sabrı yok ama ben sırf ne zaman gırecegımı denemek ıcın beklıyorum tıcaretede bakıyorum benım gıbı bekleyen ınsan sayısı cok ıcımızden gecırıyoruz darkorbıt koklu bır degısıme gıdecek umarım bu kadar beklememızın sebebı budur

16. JαbbαŔ

JαbbαŔ User

köklü değişim falan yok böyle böyle zaman geçiriyorlar işte yok unity yok client vs vs gider böyle günlük resetle oyunu düzeltirler, sen para yatırırsın onlar bugla oyun açığıyla zaten fullemiştir gemiyi çoktan :d