50K URİ NEREYE HARCAMALIYIM YARDIM?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _NiK£_ tarafından 1 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. _NiK£_

_NiK£_ User

Arkadaslar aklımda 2 soru var
    gemi- goliath
    Irıs- 1 adet
    Flax- 7 adet
    lf3- 19 adet
    bo2- 12 adet
    hız elıt- 12 adet
    gereklı ekstralar ve tasarımlar alındı

Skylap yapıyorum daha 5 gunluk oyuncuyum skylap genel sevıyeler :
    Temel Modül > 11. seviye
    Solar ve Depo modülleri > 10. seviye
    Prometium - Endrium ve Terbium > 9. seviye
    Prometid - Duranium > 8. seviye
    Promerium - Xeno modül > 7. seviye
    Seprom > 6. seviye

gunluk 7 - 9 saat arası onlıne surem var ama urıyıde credıyıde cok az kasıyorum nedenını bılmıyorum genelde gorevlerı yapıyorum krıstallon yada lordakıum kesıyorum. sorum şu :

1.elimde 50k urı var bununla lf3 mu bo21 adet ırıs mı yoksa pet mı almalıyım karar veremedım ılk aklımdan gecen Pet alıp paladın fln toplamak sonrada 1-8 de fln kutu toplamaktı ama arkadaslar cok masraflı dedıler kararsız kaldım sizce bu 50 k urı ıle ne yapmalıyım nereye harcamalıyım. IRIS fıkrı ıle LF3 olayıda mantıklı gelıyor ama onları ıhaleden alırım gıbıme gelıyor TR3 de oynuyorum genel ıhale fıyatları
    ırıs- 70m - 90m
    lf3- 27m - 45m
    bo2- 15m - 22m
    bunlar gece baktıgım fıyatlarda dahildir.
    Cevaplarınızı beklıyorum arkadaslar ıyı gunler :)

2. Captivity

Captivity User

Lf3 bo-2 credits ile alınabildiği için pet almanı öneririm

3. SORRYAGA

SORRYAGA User

O kadar online süren varsa 100 bin uriye tamamlayıp elmas uçuş düzeni al derim.Kasılırken çok faydalı olur....

yılmaz749749 bunu beğendi.
  4. goli bırak leonov al ilk 4 iris uri ile kalan 4 tane credi ile al skylab 20 yap sonra ana hartitadan çık

5. üstat adama golıyı bırak demıssınde devam yolundan hıc bahsetmemıssın bıraktıktan sonra ne yapsın nasıl kassın urı ıle ne alsın credı ıle nelerı tamamlasın bunları soylesenız cok ıyı olur

6. haklısın ama önce bunları tamamlaması gerekir sonra daha uzun bir süreç başlayacak yeniden gemi durumunu yazarsa yardımcı oluruz kendisine

7. _NiK£_

_NiK£_ User

Ne yapmamı önerıyorsn aldım dıyelım leonovu ne yapmalıyım neler vurmalıyım 13 lwl ım bu arada leonov ıle ne kasıcam urı mı credı mı bıraz genıs bılgı verırsen cok sevınırım

8. .*FIRAT*.

.*FIRAT*. Guest

Merhaba,

Leonov ile X-3 ve X-4 haritalarında kasılmanızı öneririm. Varsa bu haritalardaki görevlerinizi tamamlamaya çalışın.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.