50K uri var

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Retairus tarafından 29 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Retairus

Retairus User

50K uridium var 12 lvl im spearhead,droid veya pet düşünüyorum sizce hangisi

2. ●53●

●53● User

Geminin Özelliklerini Yazarmısın Yardımcı Olayım :) Ve Açık Arttırmada Spearhead Kaça Gidiyor Onuda Bi Yazarsan...

3. *Cihan*

*Cihan* User

Merhaba,

Geminizin Özeliklerini biraz daha detaylı bir şekilde yazarsanız yardımcı olabiliriz.

Iyi Forumlar

4. Retairus

Retairus User

1 iris 6 flax ım var 9 lf3 1 lf4 10 lf2 6 elit kalkan jeneratörü 12 elit hız jeneratörüm var

Spearhead açık artırmada şuan 52m

Ekliyim npc kesmeyi pek sevmiyorum çünkü üşeniyorum :) o yüzden spearhead almayı düsünüyorum ama yeniyim pek bilmiyorum gemileri sizce tavsiye edermisiniz ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 May 2015
  5. ●53●

●53● User

Hangi Server Bi Fiyatlara Bakacağım...

6. Retairus

Retairus User

server 5

7. ALTAY✔

ALTAY✔ User

5. irise kada uri devam edin derim sonrakileri kredi ile alın. Daha sonra peti alın geliştirin.

8. Retairus

Retairus User

Tamamda şuan gemim goliath ve hiç memnun değilim.Çünkü fullemek zor yeniyim bide kaçamıyorum hiç günde en az 2 kere droid tamiri yapıyorum o_O Spearhead a baktığımda kaçması basit ve hızlı bir gemi zaten npc ile pek aram yok :) o yüzden spearhead a geçmeyi düşünüyorum tavsiye edermisiniz ?

9. *GÜLLÜ*

*GÜLLÜ* User

spearheadta ful deilsin gene keserler seni

bence 1 iris daha al gerisiyle lf3 al GEMİYİ açık arttırmadanda alırsın

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 May 2015
  10. Retairus

Retairus User

Teşekkürler yardımlarınız için :)

11. ●53●

●53● User

Kardeş Spearheadı AcıkArttırmadan Alırsın..Acelecı Isen Hiç Bekleme Al Ben PET Al Derım :D

12. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Ne kadar üşensenizde NPC kesmeye geminiz şu anda çok güçsüz ilk olarak irislerinizi ve sonrasında LF3 sayınızı arttırmalısınız bahsettiğiniz gemiyi alırsanız eğer hiç kasılamazsınız,hatta leonov gemi alsanız daha iyi olur çünkü eski haritalarda roket vuruşu 2 katıdır bunu avantaj olarak kullanıp kasılmanızı tavsiye ederim.

iyi Forumlar.

13. *Cihan*

*Cihan* User

Merhaba,

Rica Ederiz..Konunun Kilitlenmesi uygundur gerekli cevaplar verilmiştir.

Iyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.