50k uri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve erdem_korkmaz70 tarafından 1 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 50k uri war. 2. Hangar mı almalıyım yoksa sperhead mı yoksa düşman bulucu 3 mü yoksa kami 3 mü ekipmanım :

1 havoç
    1ırıs gerisi flax
    16 lf3
    13 bo2
    1lf4
    Pet kami2, hammadde3, yağma 1, ticaret1, kombo tamir 1, petin kendisi 11 lv

Kalpe biriktiremeyeceğim üşeniyorum ne alayım sizce ?

2. vip çekme sorunun yoksa kami3 al 50k urinin zararını rahat çıkarırsın

3. Yok vıple falan uğraşamam. Başka bir önerin war mı ?

4. ozamn kalbe biriktirmeni öneririm

5. Üşeniyorum kasmaya gitmez bi kalpe kadar bu seçeneklerden bir öerin var mı ?

6. bo2 de al credi ile irisin de az
    benim konumada bakarsan :D ama iirs uklen yvaş yavaş

7. kardeş üşeniyorsan anca lf3 alırsın bu oyunda uriyi elde tutmak önemlidir yada uriyi birden çekmek

8. Bölüm söyle
    Daha önce elmas aldım ancak kasıodum. Şimdi müthiş bir üşengeçlik var. Bu seçeneklerden birine bi öneriniz var mı ?

9.  
  10. bendede 130 k uri oldu valla üşeniyom ne alsam diye kara kara düşünüyom

11. tiaremy94

tiaremy94 User

Düşman bulucu 3 ve ek hangar şu safhada çok mühim değiller. Lf3 ve kalkanlarını fulleyebilirsin o parayla. Vip alırım diyorsan kesinlikle kami 3 diyorum.

12. Lf3 16 tane yetr şu anlık bo2leride günde 1 tene ticaretten alabilirimde üşengeçlik....

Püf bir nokta söyleyecek olmadığından konu kilitlenebilir.

13. melih

melih User

dediklerinin hiçbirini alma bence git kardes 5 tane lf3 al

14. 5 Lf3ü ne yapıcam her neyse biriktirmeye karar verdim kalp alıp ar-ge yapıcam...

15. tiaremy94

tiaremy94 User

Önceliğin lf3 ve kalkan fullemek olsun argeyi irisleri fulledikten sonra yapabilirsin daha iyi olur.

16. Haftaya bo2ler fulledim sayılır. Crediyle bi tene daha ırıs alırım. Etti mi 2 ırıs. Sonra Mayısın BELKİ yarısına doğru Kalp'i alırım. Ondan sonra 15 belkide 18 ar-ge yaparım. Tm konu kilitlenebilir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.