510 k uri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -gє¢єηιη-öƒкєѕι- tarafından 7 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. MErhabalar 510 k urim var. bu uriyi degerlendirmek istiyorum. şu şekilde fakat şu şekilde olucak;
    Lazer protokolü
    9 tane lazım 9*45.000=405.000 uri
    %30=283.500 uri
    %50 =202.500 uri
    %55=182.250 uri

Pet jenaratör yerlerinin açılması
    16 tanesinin açılması için 562.000 uri
    %30=393.400 uri

Pet gövde leveli
    495.000 uri
    %30=346.500 uri

Uçuş düzeni halka
    150.000 uri
    %30=105.000 uri
    %50=75.000 uri

Teknoloji slot açma
    100.000 uri
    %30=70.000 uri

bunlar arasından hangisini yapmalıyım. şu anda sizce? hangisi daha mantıklı olur.

Son düzenlenen: 7 Kasım 2015
  2. Biraz daha ayrıntılı bilgi verebilirsen yardımcı olabilirim kardeşim. Mesela Ar-Ge durumun nedir. Droitlerin full mu zeus apis filan varmı yani. Kaç havoc kaç herkül ? Bunların bilgisini verirsen daha iyi yardımcı olabiliriz

3. 5 hangar var goli-sperhead-ageis-citadel-vega(pusat)
    -10 hercules 10 havoc ve 10 demom tasrımı
    ucuş duzenleri ;çark-burgu-yarasa-kalp-yengeç-güve-içiçe açı-elmas-kıskaç-yıldız. var
    15 kalkan jenaratöru 16. seviye 1 tane 7. seviye var
    pet var 15 seviye
    12 radar protokolu
    12 uzaylı protokolu
    3 lazer protokolu
    9 kurtarma protoku
    modüller;ticaret modulu-tamir-kamikaze-düşman bulucu-oto hammadde toplama-oto yagma-kombo gemi tamiri-kombo koruma
    petitin butun protokol slotu modul slodu ve lazer slotu acık durumda 2 kalkan jenaratöru acık şuanda
    1 roket atar 16.seviye
    49 lf4 45 tanesi 16. seviye
    50 arge var
    teknolojide 2 teknoloji kısmı acık şuanda.

4. Merhabalar;

Ekipmanlarınıza bakarak öncelikle halka uçuş düzeni,teknoloji slotu veya lazer protokolleri bunları tamamlamalısınız.Petinizin gövde leveli ve kalkan jeneröter yerlerini en sona bırakmanızı tavsiye ederim.

İyi forumlar.

5. Modum protokol ve ucuş duzenini bunlara indirim geldiğinde tamamlarım diye düşünmüştüm. fakat slotlara indirim gelmediği icin dükkandaki ekipmanlara indirim gelene kadar teknolıji slotu ve pet slotlarını acsam mı diye düşündüm. indirim gelene kadar uri kasarım heralde sürekli olarak cubi dönüyorum. canım sıkıldıgında kutu topluyorum(kutuda daha çok canım sıkılıyor) sonra cubiye dönuyorum hemen. bu doğrultuda lazer pro. ile ucuş duzenini indirim zamanı bırakmayı duşunuyorum. lazer protokolu mesela %4 pet icin ek hasar veriyor. 12 oldugunda %48 hasar vericek degil mi mesela pet 15 bin hasar veriyorsa 22.200 mu olacak? lazer protokolu uzaylı gibi degil, eğer şimdi lazer protokollerini tamamlarsam npc ler icinde hasarı arttırıyormu yani npc lerede 22.000 vuracak mı yoksa npc lere 15 bin vurmaya devam mı edicek?

6. Teknoloji slotlarını açmanı tavsiye ederim ben. Soruna gelicek olursak bildiğim kadarıyla herkese aynı hasarı veriyor. NPCler dahilinde.

7. tr6 dan dostum soru soruyor cevaplayayım :) ilk olarak eğer enerji transferi basarım diyorsan halka almalısın, çünkü karşına güve geçtiğinde tek konfi olarak oynamak zorunda kalıyorsun, he yok ben 2 adam kesecem diye enerji transferi basamam diyorsan halka almak sana kalmış, bence alma(bende var hiç kullanmıyom, sadece kalkanım çabuk dolsun diye halka geçiyom sonra gene kıskaç),

pet için de ilk olarak lazer boşluklarını açmalısın, sonra indirim geldiğinde lazer protokollerini alırsın, gövde ve jeneratörlere gerek bile yok bence, pet vs atmıyor sonuçta :D

8. benim önerim önce 20 kalkanı 16 seviyeye tamamla, sonra teknolojiyi aç, sonra halkanın indirime girmesini bekle, rütbeye oynuyorsan kıdemli oluşumunu da alırsan iyi olur yüzde 20 şeref önemli, lazer slotlarının açık olması yeterli geliyor önce lazer protokollerini tamamla, pet gövdesiyle kalkanı en son iş zaten pet koruması var

9. tek bir teknolohi slotum kapalı onun icinde 70.000 uri istiyor onu açmak mantıklı geldi şimdi.
    sağol dostum benim:) dostum lazer slotları açık pette şu anda .) şimdi teknoloji slotunu acayım diyorum. Halka ucuş düzeni ile lazer protokollerini daha sonra indirim geldiğinde almam deha mantıklı olur heralde, avantaj kutusu toplarken peti kesiyorlar ondan dolayı kalkan jenaratörlerini ve gövde puanını yükseltmek istedim, pet için hiç hoşlanmadığım bir şey çünkü petimin kesilmesi evlat acısı gibi :D
    neden 20 kalkanı 16 seviye yapmalıyım kardeşim onu açıklarmısın? ben ağır konfide ya 2 tane yada 3 tane hız bırakıyorum sonra 12 13 kalkan irisler full lf4 2. konfi ise full hız irisler 5 tanesi lf4 5 tanesine kalkan koyuyorum. 20 kalkanı 16 yapınca konfiyi nasıl dizicem?

10. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Petin kolay kesilmemesi için kaçınma manevrasından alabilirsiniz.

Kaçınma Manevrası Protokolü

[​IMG][​IMG]

Kaçınma protokolü ile P.E.T.’in hareketleri daha zor bir şekilde tahmin edilir. Bu sayede düşmanların isabet almaları zorlaşır. Düşmanların isabet alma oranının düşmesi, protokolün seviyesine bağlıdır.

Keyifli Forumlar.

11. yav tr6 dasın :D gemi full peti keseni sen kesersin her türlü :D önce lazer kısımlarını doldur bence. teknoloji slotunu kesinlikle aç bir de

12. sağolun modum peki 20 kalkan geliştirdiğimde konfiyi nasıl ayarlamalıyım sizce bir öneriniz var mı?
    aynen dostum teknoloji slotunu açtım. enerji trasferi,kalkan yüklemesi ve son olarakta savaş tamir robotunu şu anda inşa ediyorum.

13. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

20 kalkanı geliştirdiğinizde,kalkanları gemiye koyduğunuzda NPC kesmekte kullanabilirsiniz.

2 konfigrasyonda ise kalkanlaır diroitlere koyarak kalkanınızın yükselmesini sağlayabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

14. kalkan yüklemesi yerine roket ince ayarını öneririm, 3030 roketler için kesinlikle gerekli

15. modum zaten cerrahta 16 jenaratör yeri var. oraya 16 tane koysam irisler full lf4
    2,konfiye ise full hız irislere full kalkan koyarsam 2, konfide vuruşum baya düşmez mi?
    kalkan yüklemesi ws lerde işe yaramaz mı acaba? roket ince ayarım 2 arge fazla arge kaldığı için oraya 2 tane vermiştim

16. 75 bin kalkan yerine, o roket işine versen daha iyi olur bence, çünkü 5 roketin 2 tanesi miss geçiyor, bi tanesi 10 k vuruyor, hesap et, 7 roket vurmuş olsan 70k :) ha 70 k kalkan basmışsın, ha adama 70 k vurmuşsun, ki vs boyunca değil 7 tane roket belki 20 tane roketi kurtarıyorsun, herküller ve bi konfide 500-600 k kalkan oluyor.

bir de şu var eğer spectrum kullanıyorsan, yeteneği açtığında biliyosun ki sadece lazer hasarın düşüyor, yeteneği açıp şu roket hasarını çok fazla artıran uçuş düzenine geçince bir de onu basınca, 15 k kafadan vuruyorsun, bir de lazerin ekleniyor, adam sana 10k vururken sen 25 k yı görebiliyorsun gibi.

sonuçta herkesin kendi stratejisi, sen dersen ki ben tam ölcekken basarım vs yi alırım ne mutlu sana hocam :D

17. Kalkan yüklemesi çok yararlı bir teknoloji, kesinlikle işine yarar. Genellikle şu üçlü tercih ediliyor: Kalkan Yüklemesi, Savaş Tamir Robotu, Roket İnce Ayarı.

Ayrıca vuruşun düşer evet ama vs için bahsediyorsak fazla vurman değil daha uzun süre ayakta kalabilmen önemli, yani sadece gemiye kalkan atıp diroitlere lazer koyarsan işi bilen bir oyuncuya karşı çok kolay yem olursun. :p

18. ws atarken bir kalkan yüklemesi teknolojisini birde roket ince ayarını denicem o halde hangisini yararlı bulursam o doğrultuda kullanmaya başlarım, şu kalkan işini çözemedim. benim kalkanım 750 k(halka hariç) olsun adam bana en az 150 k vurursa ne olucak ki :D

19. bence kendi fikrimi söylüyorum bende 30 lf4 var hepsi az çok geliştirilmiş 15 tanesi 16 seviye diğerleri 10 gemi çok sağlam ....Ama inan şu pet saçmalığına zerre para harcamıyorum böyle bi gemim var ve sadece 5 protokolu açık ...

oda 5 tane 3 seviye radar var okadar...Gerisini gereksiz buluyorum %50 indirimle argeye yatır daha faydalı tabi karar senin

20. Arge zaten 50 olan günlük dosyalarını teknoloji için kullanıyorum. Argeyi hep indirimle yaptım, zaten bir gecen pet etkinliğinde forumda yapılan etkinlikle kod alıp %75 le argeyi 39 dan 49 yapmıştım. Daha sonra 50 ye yükseltim

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.