Bug / Oyun hatasi 510 Saat PvP hasar desteği

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve OPTİSYEN tarafından 31 Ocak 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. OPTİSYEN

    OPTİSYEN User

    Haritalardayım ben, ben gidiyorum dükkanın kenarına kocaman oraya "510 saat pvp hasar destek" yazmış. hayvan gibi toteme 510 saat pvp hasar yazmış, alıp oyuna giriyorum ne desteği-kaç saatlik destek var diyorum, "10 saat pvp hasar destek" yazıyor.
    hayallerimle oynadın..... 510 saat lazım pvp hasar destek lazım 10 saat madem yok neden oraya kocaman 510 saat pvp hasar desteği yazıyon....
    510 saat pvp desteği nerede

    [​IMG]
     
    Moderatör tarafından en son değiştirilen: 31 Ocak 2023
    MUKA bunu beğendi.
  2. _Blade_

    _Blade_ S-Moderator Team Darkorbit

    Merhaba,

    Öncelikle forumda büyük harfler ile başlık ve konu içeriği yazmak yasaktır, bu nedenle konunuz düzenlenmiştir.

    Sorunuza gelecek olursak dükkanda satılan destekler özel destekler (oil ve hibrit alaşım destekleri) hariç standart olarak 10 saatliktir. Çeviride bir hata olduğunu düşünüyorum gerekli yerlere bildirimler yapılmıştır. Ayrıca konunuza eklediğiniz resim linki kırıktır.

    Foruma nasıl resim eklenir;
    Merhabalar.

    Forumumuzda sözle anlatamadığımız yerlerde resim kullanmamız gerekiyor. Basit şekilde sizlere forumumuzda nasıl mesajımıza resim ekleyebiliriz onu anlatıcam.

    1-İlk olarak resim çekmek istediğimiz ekranı açıyoruz. Örnek olarak skylabınızın resmini çekecekseniz ekranda skylabı açıyorsunuz.

    2-Ardından klavyenizdeki Print Screen tuşu her klavyede isimde küçük farklılıklar olabilir.Bu tuşu bulup bir kez basıyoruz.



    [​IMG]



    3-Ardından Paint dosyamızı açıyoruz ve boş bir yere faremizin sağ tuşuna tıklayıp yapıştır diyoruz veya aşağıda görünen "Yapıştır" tuşuna tıklıyoruz.

    [​IMG]

    4-Ve resmimizi masaüstüne kayıt ediyoruz.

    5-Ardından Buraya giriyoruz.

    6- "Yüklemeye Başla" kısmından masaüstüne kaydettiğimiz resmi seçip, yükle diyoruz.

    [​IMG]

    Resmi Dosyadan seçtikten sonra "Resmi Yükle" diyerek onay veriyoruz.

    [​IMG]


    7-Paylaşma linkini kopyalıyoruz.
    Yükleme tamamlandıktan sonra ''Embed(Paylaşım Kodları)'' Bölümünden "Resim URL Adresi"ni kopyalıyoruz.

    [​IMG]

    Buradan link kopyalayıp aşağıdaki adımlara geçiyoruz.

    8-Mesaj yazma kutusunun üstünde Resim kutucuğunu seçiyoruz.


    [​IMG]

    9- Doğrudan linki yazıyoruz ve ekle butonuna basıyoruz.

    [​IMG]

    Darkorbit Forum Takımı..

    İyi forumlar.
     
  3. -333-

    -333- User

    çeviri hatası aldığında 10 saat gösteriyor.
     
  4. Mr.User

    Mr.User User

    [​IMG]
     
    .RiMuRuRu. bunu beğendi.
  5. Dark Orbit gibi bir oyunda hata olsa o güçlendirici 510 saat olmaz, uriyi verirsiniz hiç gelmez.:D
     
  6. OPTİSYEN

    OPTİSYEN User

    Merhabalar teşekkür ederim görsel desteği için. Ben forumda resim yüklemek istediğimde img yazıyor fakat resim açılmıyor. Sizin resminiz görünüyor. Bunu nasıl düzelteceğim.

    edit: adminin mesajının son kısmını dikkatli okumamışım tamamdır :)

    Çeviride hata olması zor :) sayıyı çevirecekler sonuçta. ben Türkçe kullanıyorum arayüzü.
     
  7. _KIYAMET_

    _KIYAMET_ User

    Keşke alım yapmadan önce forumda konu açıp net bilgi aldıktan sonra alsaydın. Çünkü darkorbit pek bonkör değil.
     

Sayfayı Paylaş