560 Kutu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ΚΛFΚΛS-ΚΛЯTΛŁI[TüЯK] tarafından 23 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 560 kutu açtım daha 230 kutum daha var şimdiye kadar 12 lf-3 1 lf-4 çıkardım acaba lf- den sonra 3 gelmesi oyun sorunu mu çünkü lf-4 ü çıkardıktan sonra 1 tane daha çıkartamadım lfyi görüyorum sonra 3 ü görüp üzlüyorum daha demin üst üste 3 lf-3 çıktı

2. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Bugün zeus günü LF-4 çıkma olasılığı biraz azdır ama sanırım yarın LF-4 günüymüş seth adminimiz twitch yayınında söyledi kutularınızı yarın açın 3 kat LF-4 kazanma şansı var.

İyi forumlar.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  3. ronaldo007

ronaldo007 User

Bugün 1 tane çıkardıysan geri kalan anahtarlarla da yarın 3 tane anca çıkarırsın o zaman düz hesap :D

4. Stavoices

Stavoices User

Bende dün aldım açtım aptal gibi :) Bugün açsaydımda lf4'leri fulleseydim keşke...

5. ÇİZGİ

ÇİZGİ User

Günleri önceden bilemiyiceğimiz için kafanıza takmanıza gerek yok birdahaki sefere

artık, şans sizinle olsun :)

İyi forumlar

Son düzenlenen: 24 Eylül 2016
    Stavoices ve SLaYeR2oo bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.