6,5 Milyon Uridium 2. Konu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Thê`Blàĉk tarafından 8 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam arkadaşlar,

Hesabımda şuan,

Goliath,
    18LF3
    15 BO2
    FULL HIZ

Falan filan var.

2 irisim var.

6 Milyon uridium var hesapta. Arge 0 hesap daha yeni çünkü.
    Önümüzdeki pazar bi 4 milyon daha çekeceğim. İndirim pakedim falan filan var.
    Sizce arkadaşlar kaç tane ganimet kutusu açmalıyım?

Düşüncem şu yönde, irisleri tamamlayacağım. Sonra 15~ arge yapacağım. Skylabı falan geliştireceğim. İrisleri 16 level yapacağım. Petimi halledeceğim. Daha sonra geri kalan 6-7 milyon ile de kutu açacağım nasıl fikir? Ayrıca 7.000 gg ve 9 herculesim var.

Lütfen konuyu saptırmayın. Sadece yardım istiyorum.​

2. *perfect*

*perfect* User

kardesim benim tavsiyemde 8 m uri al kutu yap apise zeusa da ayri uri vermezsin hemde

3. İlk olarak irisleri tamamla 6 iris 608bin eder.
    8 irisi 16 lvl yapmak için 932bin kadar bi şey ediyor.
    24 Argeyi kesin yapman gerek kalın sıkma argesine göre dizersen en iyisi olur.
    lf3 bo2 de alırsın.
    aegis ve 2-3 hangar alırsın.
    1m uriye ganimet anahtarı alıp zeus gününde kullanırsan iyi olur bana apis çok çıkıyor lf4de iyi çıkmıştı.
    GG yi eğer yapmadıysan epsilon ve zetayı yaparsın ilk olarak sonrada havoç için zetayla devam edersin aklıma bu kadar geldi.

4. ŞahFD

ŞahFD User

zeta yap bi 10-15 tane şansın varsa bi 5 tane felan çıkarırsın havoc.. 15 zetadan gelen anahtar 375 15 zetadan gelen günlük dosyası 750 tabi ggde çıkan günlük dosyalarını felan saymıyorum bile ki zaten 7000 ggn artı indirim vipde varmış...
    daha sonra kalan bir herculesini çıkarmaya bak onu çıkarana kadarda zaten 2-3 lf4 çıkarırsın..
    geliştirme indirim gününü bekle %55 indirimle irislerini ve kalkanlarını çok ama çok ucuza hepsini geliştir...
    petine yatırım yap
    argeyi zaten yapcağın için birşey demiyorum..

bunları yaptıktan sonra bile geriye bi 3 milyon uridium belki daha fazlası kalır düşüncesindeyim onada full anahtar al lf4lerini bi 15-20 yaparsın

5. Merhaba ,

Arkadaşlar diğer konuda uyardım en sonunda konu sahibi konuyu kapattırdı. Yeni ve temiz bir konu açıp devam etmek istiyor ama siz yine konuyu batırıyorsunuz.

İyi ki forum kurallarını esnetiyoruz suyunu çıkartıyorsunuz. İmzam'da kurallar var girip okuyun sizi bunlardan dolayı uyarmamız mı gerekiyor yoksa direkt olarak işlem mi yapmamız gerekiyor görürsünüz.

İyi forumlar.

6. Sorun yok adminim her şey iyi. :)

7. *perfect*

*perfect* User

arkadasim bence kenarda 8m uri dursun 2 m uriye kutu alip ac zeus ve apis icin. yada direk al onlari. lf4 konusuna gelirsek klandan bir arkadasim 400 mavi korsan kutusundan aldi hic lf4 u yoktu fulledi herkulu yoktu onuda fulledi gemi leri bedavaya getirdi aegis citadel filan 400 kutu yanlis hatirlamiyor isem. 440 tl idi. bir dahaki mavi kutu gununde alicam bende 400 kutu. simdi kutulari aldigini actigini fulledigini varsayiyorum 35lf4 indirimsiz 3.6 m uri 35 bo2 3.6 m uri 10 apis zeus irisler 1m uri 8 m uriye tamamlamis olursun herseyini. geriye kaldi havoc ve arge 7k gg ye assa yukari 5 zeta yaparsin sonra devam ederain zetaya seri bi sekilde yaparsan argeni cogaltmis olursun.

8. Merhabalar;

Benim tavsiyem ilk etap da irislerinizi 4 e tamamlayıp gerisini credi ile almanız irislerinizi ve kalkanlarınızın geliştirmesini yapmanız.
    Uzun süredir kutu açmadığım için apis Zeus kaç kutuya gider bilmiyorum ama cüz-i miktarda anahtar aldıktan sonra sadece Zeus gününde kutu açmanızı tavsiye ederim böylece irisleriniz tamamlanmış oluyor belki de lf4 de bulmuş olacaksınız ortalama 1-2 milyon uridium arasına geri kaldı 8milyon uridium.Bu durumda 10 iris geliştirmesi ve 15 kalkan geliştirmesinin toplam uridium maliyeti 1milyon800bin uridium yapıyor elinizde 6milyon200bin uridiumunuz kalmış olacak.
    İlk etapta bunları tamamlayın bence adım adım gidelim elinizdeki kalan uridiuma göre.

İyi forumlar.

9. Maaşını darkorbite mi yatırıyosun :D

10. Şuan elimde 4 tane 190TL lik e pin var. Hepsine mavi kutu alırsam kaç tane çıkar lf4, bide bu mavi kutu olayı kaç gün sürüyor?

11. *perfect*

*perfect* User

y
    yanlis bi hesaplama yapmadiysam 500 eder buda fullemeye yeter.

12. Merhaba kardeşim
    geliştirmeler için özel günler var %25 indirim veriyor indirim paketi ve viple birleştirirsen %55 indirimle yaparsın geliştirmeleri. Arge dosyası içinde özel günlerde indirim çıkıyor %15 toplam %45 indirimle 50 argeyi 5m uriye bitirirsin.
    ayrıyeten lf3 lerin hiçbirini geliştirme derim lf4 leri geliştirirsin
    toplam 15m uriye bütün oyunu bitirebilirsin eğer herşeyi indirim gününde alırsan. işte çok uri var bişey olmaz deme tek urinin hesabını yap.
    Özel günlerde korsan kutusu anahtarı indirime giriyor bazen %20 bazen %15 indirim çıkartıyolar yani toplam %50 indirimle 750 uriden ganimet anahtarı alabilirsin.
    5000 ganimet anahtarı senin zeusunuda apisinide lf4 lerinide fazlasıyla karşılıyacaktır ve yetecektir. hiç kalkan falan alma zaten 5000 kutudan çok çok fazla çıkıcaktır. tasarımlara uri harcamana gerek yok diye düşünüyorum. 5000 kutu indirim gününde alırsan 4m uri ediyor.
    50 arge+5000kutu=9m uri. geliştirmeleri özel günlerde yaparsan 6-7m uri gideceğni düşünüyorum. dediğim gibi sabret petini arge dosyalarını irisini korsan kutu anahtarını özel indirim günlerinde al çok faydası olacak ve istediğinden daha çok şey yapabilceksin.

13. *perfect*

*perfect* User

yanlis hatirlamiyorsam min 2 gun suruyo diye hatirliyorum. bu arada bir tane epinini paymentte bazi gunlerde arge dosyasi ve korsan kutusu satiliyor korsan kutu 600 tane 55 tl idi bi epine 3 tane gelir buda kar saglar 3*600 : 1800 1800 kutu kac uri 1m den fazla 165 tlye kac kutu gelir hesaplamasini yap iste :) ama kutulari oyle alirsan kara girersin uzerine 20 tanede mavi kutu alirsin geri kalann 3 epinede 400 kusurden daha fazla eder epinlerini bu yonde degerlerndirirsen iyi olur.

14. meraba kardeş senin dediğin 55 liraya 600 erge pahalıya geliyo.
    özel indirim olduğu zaman ben arge dosyasını 165 uriden alıyorum 165x600=99.000 uri.
    x3 gününde 330.000 uri açsa 1m uri. 1m uri=6000 arge dosyası. senin mantığınla 555 liraya 6000 arge dosyası alabilir.

15. *perfect*

*perfect* User

korsan kutusuda ayni 55 tl 600 kutu adim gibi eminim..

16. 200 korsan kutusu 55 tl. 750 uriye alabiliyorsun indirim çıktığında tanesini. 330.000 uriyi x3 zamanında çektiğinde 990.000 uriye 1320 tane kutu açabilir. 5000 tane kutuyla risksiz apisini zeusunu lf4 ünü tasarımlarını tamamlar adım gibi eminim. yine sizin mantığnızla 1320 kutu açmaya kalksa 350-400 liraya patlıycak...

ben şimdi sana tavsiyemi yazıyım senin istediğin doğrultuda kardeşim önce arge yapman çok önemli.
    40 arge 13276 dosya istiyor eğer indirim gününde alırsan dosyaları 13276x150=1.991.400 yuvarlak hesap 2m.
    sonra indirim gününde 4000 kutu alsan 4000x750=3m ...5m urin gitti.
    4 m uri daha çekicem demişsin 5m urin kaldı.
    gelelim geliştirmeye..
    özel günde çıkan indirimle toplam %55 indrimle geliştirmenizi yapabilirsiniz
    1 lf4 toplam %100 ihtimalle 46.914 uriye maal oluyor 35 lf4=1.641.990
    10 diroit =469.140
    20 kalkan =992.280
    20 hız=992.280
    toplam=4.095.690
    genel toplam 9.095.690
    904.310 uriniz kaldı. Bunuda gene özel indirim gününde %45-%50 indirimle petinizin bütün malzemelerini alabilirsiniz
    pete koycağınız kalkan lf4 leri hesaplamadım..
    Dediğim gibi sabırla indirim günlerini beklerseniz dediklerim olur beklemezseniz anca arge ve kutuyu yaparsınız oda birazcık zor.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 Mart 2015
  17. andermo83

andermo83 User

Yerinde Olsam İlk Zetadan Havocları Alırdım. Ordan Da Bir Miktar Anahtar Gelirdi, Ardından Pet Slot Açması V.s. Onları Tamamlardım Ardından Kutu İşine Girerdim Malzemeleri Kutudan Da Cıkarabilirsin Lf4 lf4 bo2 hız iris Bunlar Kutulardan Da Çıkıyor Hiç Masraf Yapma Havoc Fullenince Kalanını Kutu Harcayıp Apis Zeus Tamamlardım Fakat 1-2m Uri İle Rsb Helstrom Ema v.s. Elit Cephane Al Ki Elinde Hazır Olsun, Kutu işi De Bitince Kalanı Arge Ye Yüklenirdim Ama Eliti Mutlaka Önceden Al Cünkü Kutu Riskli İş Baktın 1000 Kutuda Fulledin Hesabı Elit Ne Olacak :) O Elit Elinde Olsunki Cıkardıgın Malzemelerle Oyundan Tat Alabilesin ;)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.