6,5 Milyon Uridium

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Thê`Blàĉk tarafından 8 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam arkadaşlar,

Hesabımda şuan,

Goliath,
    18LF3
    15 BO2
    FULL HIZ

Falan filan var.

2 irisim var.

6 Milyon uridium var hesapta. Arge 0 hesap daha yeni çünkü.
    Önümüzdeki pazar bi 4 milyon daha çekeceğim. İndirim pakedim falan filan var.
    Sizce arkadaşlar kaç tane ganimet kutusu açmalıyım?

Düşüncem şu yönde, irisleri tamamlayacağım. Sonra 15~ arge yapacağım. Skylabı falan geliştireceğim. İrisleri 16 level yapacağım. Petimi halledeceğim. Daha sonra geri kalan 6-7 milyon ile de kutu açacağım nasıl fikir?

2. argeyi fulle uri çokmuş zaten ne istersen yaparsın her şeyi al kalanla kutu açarsın.

3. 24 arge yapacağım toplamda bir de söylemeyi unuttum hesapta 7.000 tane gg var. ve 9 tane herculesim var.

4. Kardeş bunları burda yazman benim açımdan hava atmak amaçlı görünüyor senin para sınırın yok anlaşılan x3de ne kadar paran varsa yatır hiç bi şey düşünme her şeyi al.

senberk99 bunu beğendi.
  5. senberk99

senberk99 User

sacmaliga bak ya biz 2 yildir oynayalim adam para yatirsin bizi gecsin boyle sacma sey mi olur ya gercekten iz emek verelim adamlar yatirsin paralari bizi gecsinler bu nedir yaaa!!

6. 7.000gg olduğunu söyleme amacım argeye o kadar uri vermeme gerek yok demek, herculesi söylememde, kappa yapmama gerek yok demek eğer bazıları söyleyecekse. Hava atma amaçlı demedim dostum. Allah izin verirse sadece 4-5 kod sınırım kaldı. Onlarıda haftaya alacağım inşallah. Ama oyunu önceden oynuyorum 2-3 sene önce. Tekrar başlıyorum o yüzden ne yapacağımı bilmiyorum.

Konuyu saptırma lütfen dostum.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 Mart 2015
  7. senberk99

senberk99 User

ne saptirmasi ya suna sinirlama getirin haftada 1 para cekilsin bu ne ya zengin bi adam var diyelim parayi yatiriri dunyanin enoyis isterse 10 yildir oynadin onu bile gecer sacmalik iste bu

8. Kardeşim sana tek diyeceğim o uriyle yapamıyacağın şey yok ama tavsiye istersen senin düşüncen iyi ama benim ilk yorumumuda eklersen argeyi en az 24 yapman iyi olur kalın sıkmak için arge dizilimi var ona bakarak yaparsan çarın iyi olur apis zeus yoksa kutu açarsın ama zeus gününde aç apis bana çok çıkıyor :) sonra lf4 toplarsın.

Ek: Oyunun yapılış amacı para kazanmaktır hayrına yapıp oynatmazlar :D

9. DeadMauz

DeadMauz User

para oyunu ;)

senberk99 bunu beğendi.
  10. ŞahFD

ŞahFD User

isteyen parayı yatırır oynar isteyen parasız oynar bundan sanane ????

11. senberk99

senberk99 User

adam 10 milyar yatirio 10 yillik oynayan emek vermis adami geciyor sen ne konusuyon burda emek yok haftada 1 e dusurulsun su ya

12. DeadMauz

DeadMauz User

7 sene kasan adam ban yer, birisi 10 dkda aynı çarı yapar olay bu

senberk99 bunu beğendi.
  13. Arkadaşlar konu tartışmaya dönmesin oyun para kazanmak için yapılmaktadır kimse itiraz edemez.

14. ŞahFD

ŞahFD User

arkadaşım sen ne saçmalıyrsun 10 yıl 5 yıl illa 10 yıll uğraşmak zorundamı adam gemi yapmak için ? parası var yatırıyor bundan sanane sizene varsa fikriniz yardım edin adama yoksa konuşmayın boş boş

konuyu açan arkadaşa tavsiyem eğer havocları yoksa zeta yapsın ordanda bolca anahtar gelir

15. DeadMauz

DeadMauz User

haklısın ama oyunda herşey paraya göre yapılmamalı parayı basıp onca kişinin sabah akşam pala toplayıo npc kestiği gemiyi geçmemeli

senberk99 bunu beğendi.
  16. Merhaba ,

Arkadaşlar konuyu amacının dışına çıkartıp ayrıca tartışma ortamına çevirmeyelim. Oyun bir kaç alternatif üzerine oynanabilir.

- Hiç para yatırmadan.
    - Yarı paralı yarısı parasız.
    - Hepsi para yatırma ile olabilir.

Tamamen kişilere ve maddi durumuna kalmış bir şeydir.

Ayrıca bir tek bu oyunda değil bütün online oyunlarda parayı yatıran kısa zamanda gelişir ve bir yerlere gelir.

İyi forumlar.

17. *perfect*

*perfect* User

ahahah dostum darkorbitte sinir yerine adama madalya verirler madalya.
    apise zeusa uri harcamayin 6 milyona ne kadar kutu geliyorsa alin acin cogunluk olarak zeusda acmaya calis lf4 apis zeus
    3u 1 arada anladigim kadarriyla para yonunden sıkınti yok gibi 10m filan yapip lf4 bo2 gelistirmesi yaparsin arge 44 yeterli olur senin icin

senberk99 bunu beğendi.
  18. senberk99

senberk99 User

adamlar 9 hercules icin 30 kez kappa yapiolar 4-5 ay ugrasip sen neyi savunuyon he neyi

19. DeadMauz

DeadMauz User

başka hiç bir oyunda parayla iyi oynayanı görmedim yeteneğe bağlı çünkü fakat ben 1 yıl emek versem o adam rsb sıksa beni alır.

20. Arkadaşlar ne kadar para verdiğim sizi ilgilendirmiyor neden bu sinir stres?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.