Destek 6 Ay Sonra?

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve ERDALBAGGAL tarafından 2 Şubat 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 6 aydır oyuna giremedim
    En son bıraktığımda full+full+full dum 45 prometheus hepsi 16 seviye 20 tane bo3 gfalan filan herşey fuldü yani

En son nasıl önemli gelişmeler oldu arkadaşlar(önemli) yazarsanız çok sevineceğim

1-Oyun kapanmıyor değil mi tam gaz devam ediyor(ona göre kaldığım yerden devam edicem)
    2-Pve sunucu olayı ne oluyor?
    3-Çok şey kaybettim mi?

Şimdiden teşekkür ederim..

2. grasio61

grasio61 User

Full+Full+Full gemin artık sadece F kardeş :D

3. Ne diyon ya o kadar mı yenilik geldi :D? Mesela neler.
    Mesela sadece şeyi duymuştum gelişmelerim 16 değil 20 seviyeye yükseldiğini bunun haricinde önemli gelişmeler oldu mu,

Mesela şuan en güçlü gemi ney benim zamanımda tyronoss solace
    falan vardı

4. grasio61

grasio61 User

Evet lazerler ve kalkanları 20. seviyeye geliştirebiliyorsun. Şuan en iyi gemi Orcus Birsürü gemi modülü verdiler orcusa herkeste farklı özellikli modüller var.

ERDALBAGGAL bunu beğendi.
  5. oben

oben User

yokluğunda heryer okadar rahattıki forum ge1 bilsen nekadar rahattı bilsen emin ol hiç itiraz etmez gönüllü bırakırsın emin ol hiç aramadı seni kimse..

6. topram çok şey degişti

7. Geri geldiğim için üzgünüm o zaman :D

Biri niye geri döndün diyo biri topram mopram birşeyler diyor, artık modlardan cevap beklicez yapacak bir şey yok

8. Rinusk

Rinusk User

16 dan 20 seviyeye yükseltme geldi ama kimse yapmıyor kimsede yok diyebilirim çünkü gereksiz masraflı boşuna uğraş yani onun dışında orcus gemisi var şuan oyunun en iyi gemisi o oluyor çünkü bir sürü modülü var (şeref-tecrübe-kalkan delme-dp) mesela adamda %40 kalkan delme %30 hasar %60 dp modulü var orcus gemisi için bizzat gördüm bunun fotoğrafını resmen oyunun kralı oluyor. Bu modüllerde etkinliklerden şansa bağlı olarak geliyor herkese farklı yani. Bunun dışında kaçırdığın önemli pek bişey yok. 2 ay önce pve dediğimiz küresel isminde server açıldı server seçme bölümünde avrupa kısmında görebilirsin o serverin esprisi pvp koruması var sen kimseye sıkmazsan ema atmazsan mayın bırakmazsan kimse sana sıkamıyor, eğer sen pvp korumanı kaldırırsan 24 saat boyunca pvp koruman kapanmıyor ve normal serverdeki gibi herkes sana sıkabiliyor muhabbeti bu yani. Bide aşırı kalabalık server

9. ateistkeci

ateistkeci User

Erdal bakkalım hoşgelmişsin abi nerelerdeydin çok değişti oyun biraz kötü oldu :(

10. Sağol kardeşim eline emeğine sağlık, oyunun kapanma durumu yok dimi?
    Sağol kardeşim hala buralardasin, sevindim..
    Çok merak ettiğim o gemiyi nasıl alıyoruz acaba?

11. Rinusk

Rinusk User

Oyunun kapanma sorunu yok çok nadir belki o eski sürekli oyuna girememe mevzuları bitti sayılır, orcus gemisi ara sıra markete geliyor 90 tl karşılığında payment olarak alınıyor

12. ne güzel 6 ay ara vermişsin erdal bakkal bu 6 ay sana ne kazandırdı bize kazandırdığı bir şey yok yine indirim paketlerimiz boşa gidiyor desteklerimiz çöp oluyor kapı dönemiyoruz dp link ekipmanıyla bug yapanlar türedi onlarla savaşmaya çalışıp kanser olmaya devam ediyoruz bir sürü bug türedi kazanan olarak seni tebrik ederim yerinde olsam unity geçişi tamamlanana kadar bir ara daha verirdim çok şey kabettim mi demişsin ya kazanmışsın bence

13. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

İlk olarak oyunun kapanması gibi bir durum söz konusu değildir :). PVE sunucu hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. Çok şey kaybettim mi sorunuza gelecek olursak biraz öyle olmuş olabilir. Yeni gelen orcus gemisi ve etkinliklerde gelen kararsız modülleri alamamanız oyundaki gemi seçiminizi önemli derecede etkileyecektir. Yeni gelen eternal blacklight kapısı hakkında ve bu kapı sayesinde alabilme şansınız olan kararsız modüller hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. Size tavsiyem oyuna genel olarak giremeseniz bile etkinlik zamanlarında aktif olmanız yönünde olacaktır.

İyi forumlar.

14. oyunu güzel zamanında oynamıssın oyuna giriş yaptığında yeniden bırakma kararı verirsin zaten adamlarda golem yetmiyor gibi dplink bugu yapıyorlar asla hasar almıyor pet 20 saniye boyunca ve adam kapıdan atlayınca veya patlarsa anında yeniden yapabiliyor.
    yani savas yapmak oyunda imkansız hadi rütbe kascam yaratık kescem desen adamlar sp bugu yapıyor günde 200 bin rütbe artıyor en az bu da düşük seviyeler için sen düşün yani
    ayrıca laglar da mevcut pvp serverlar bile daha sağlıklı

15. Hala gemin oldukça iyi hocam sadece orcus ve centurion için kararsız modüller geldi 2-3 etkinlikte gerekli modülleri toplarsın