6 lf3 leoyum şimdi ne yapmam gerekiyor ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve »C1zмεℓ1•ĸεd1« tarafından 9 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 6 lf3

2 lf2 (bunlar ihaleden sanırım)

Geriside normal lazer.

g3n-7900 (2000 urilik iyi hız) dan 5 tane var 1 konfiye 5 hız 1 kalkan diğerine 5 kalkan 1 hız koyuyorum.

Kalkanlarımsa Sg3n-a03 (bunları 256 binlk yapmayı düşündüm ama onun yerine 10.000 uriliği tamamlasam daha iyi sanırım).

7 flax hepsi ful seviye. 5 li launcer kırmızı olan roketatarım var.

Slot CPU4 , Roket turbosu , Tamir robotu auto cpu , tamir robotu 4 , Ambar genişletme , Cephane deposu genişletme 3 var.

Daha inista kalkan radar cpu gibi 5-6 şey var ama onları kullanmıyorum.

Şu anda alıp daha kullanmadığım vega ve golim var ama onlara ne zaman geçmeliyim ?

21.000 urim var görünmezim şu anda ve 4-1 haritasında kutu toplayarak kasıyorum bazen sıkılıyorum. Sizce lf3 leri ve kalkanları nasıl tamamlıyım bunları tamamlamak için ne yapayım ?

14 milyon credim var skylab toplayıcalar 8-9-10 prometium lar drainumlarda 6-7 filan ama xenomit sürekli 0 o neden öyle bilmiyorum 4 saatte 1 2000 prometium (du sanıırm adı en pahalısı işte) atarak 1 m kasıyorum günde en fazla 2 taş çatlasa 3 kere olabiliyor.

12. seviyeyim 50.000 şeref var.

Ne yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum.

Yazmayı unutmuşum global amerika 2 de oynuyorum mmo yum Türklerin çoğu mmo da ama mmo 3. sırada ve en iyisi vru. Ben mmo da Türkler olduğu için ve kutu ve hammaddenin daha çok çıktığı yerleri bildiğim için burda kalmak istiyorum tabi birde şerefin düşmesi var.

İhalede lf3 15-25 arası kalkan ise 10-25 arası gidiyor irisler 80 m civarı gidiyor goli yi 3 m ye vega yı 2 m ye leo yu 1 m ye aldım tabi tutturmak önemli gerçi fiyatlarıda ortalama bu kadar.

Ekstralarda kamuflaj cpu 80 m gibi yüksek gidebiliyor onun dışında hepsi çok ucuz. Hız jenaratörü 2.500.000 e filan gidiyor ve saattlik açık arttırmada satılan tüm tasarımlar var sanırım.

Son düzenlenen: 9 Eylül 2014
  2. Benim Şahsi Önerim , 16 LF3 , 15 BO-2 Kalkan , 7 G3N7000 Hız Jeneratörü , Bir kenara dizmeden , Goliath ' a geçmemeniz yönünde olur

Daha erken geçerseniz , Özellikle Goliath görevleri fazla olduğu için , Açık hedef olursunuz

CPU ' ları falan dizdikten sonra , İrisler ' i dizmeye , Sonra da seviyelerini geliştirmeye bakın

Bu aralıkta da Skylab ' ı da mutlaka geliştirin ,

Ve elinizden geldiği kadar , Uridyum kullanmama ya bakın ,

İlerleyen zamanlarda , AR - GE ' ler ve Pet için Uridyum gerekecek

3. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Arkadaşımızın dediklerine katılıyorum ve şuan hem alışverişten hem uridium ile lf3 alabilirsiniz ve hesabınızı 15LF3 16BO2 yaptığınızda goliath'a geçiş yapıp kasılabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

4. Peki nasıl credi kazanabilirim ? Skylab tan atıyum sürekli ama onla en fazla günde 2m taş çatlasa 3m kazanabiliyorum npc leri keserek doğru düzgün para kazanamıyorum zaten yarısı lazere gidiyor en ucuz lazeri kullanmama rağmen. Birde bulunduğum serverda mmo biraz güçsüz ve çok baskın yiyoruz yakalanmaktan korka korka kasılmaya çalışıyorum ama boss mordon boss siamon görürsem kaçırmıyorum iyi para veriyorlar zorluklarına göre bildiğiniz başka yöntemler varmı birde çöpleri toplayıp satmak dışında başka fikirleriniz varsa bekliyorum.

5. Merhaba ,

Gerçi yazmışsınız fakat genelleme yaptığım için tekrar yazayım.

- Skylab'tan promerium sevkiyatı yapıp satabilrisiniz.
    - İmha ettiğiniz npc'lerin çöplerini toplayıp sıkıştırıp daha sonra onları satabilirsiniz.
    - Görevleri yapabilirsiniz kredi veren özellikle yüksek verenler açıksa onları yapmaya çalışabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.