6 önemli sorum var

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve İŞİM=YOKETMEK tarafından 23 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 1) karantina kapısı nedir ödülleri nelerdir
    2) şamandıra oyunu nasıl oynanıyor detaylı bilgi verirmisiniz
    keza uzay topu oyunu da nasıl oynanıyor bilmiyorum
    3) spectruma gelen son değişiklikler nelerdir ...yama vs
    detaylı bilgi verirmisiniz
    4) full 16 level lf4 ve kalkanlı goli gemim var (ayrıyeten citadel ve agis elitlerimde var)bütün tasarımlarım var surgeon (cerrah) dahil ve vs de bu full cyborgları ama sadece vs sadece spectrumla
    kesebiliyorum ve onun bileğini vs de bükebilen yok bu konuda düşünceleriniz nelerdir
    5)yeni çıkan gemilerden NEMESİS almayı düşünüyorum kesinlikle cyborg değil bu konuda
    lütfen bütün deneyimlerinizi yazın nemesisin özellikleri ban çok cazip geliyor
    6)ve son olarak oyunu masaüstü bilgisayarımdan en iyi şekilde oynayabilmek için hangi ekran kartı ve ya hardware ler gerekiyor tabii fiberi söylemiyorum bile bana bir konfi yazarmısınız bu da çok önemli zira donmalar gecikmeler çok oluyor.....herkese iyiy oyunlar selamlar)))))

2. Fazla soru olmuş ben bi kaçını cevaplayayım :)
    1- Karantina kapısının linkini atar adminlerimiz zaten :) Genelde indoctrine oil kasmak için yapılır.
    2- Şamandıra etkinliği şöyle: belli haritalarda şamandıralar olur o şamandıraları alıp kendi üssüne getirirsen -ki kendi üssünün de şamandırası yerinde olmalı- puan alırsın. Tabi şamandıra üstündeyken yavaşlıyorsun :)
    3- Bilgim yok
    4- Sayborg işte :)
    5- Mimesis değil de oynamayı bilirsen hammerclaw fantastik bir gemi :) Mimesis hakkında hiç araştırma yapmadım :)
    6- En iyi şekli soruyorsan kesinlikle intel i9 ve gtx 1080 öneririm :) tabiki yanında 100mbps ve sınırsız akk fibernet de olmalı :) Böylelikle donma sorununu en aza indirirsin :) Windows 10 kullanıyorsan eğer fazla güncelleme yapma kasmaya başlıyor pc :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.