6. seviyede uridium kasma

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve Sereᴎity tarafından 9 Kasım 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Sereᴎity

Sereᴎity User

sa yeni başladım bu seviyede uridium kasılacak npc var mı acaba? 4 tane irisim var pet geliştirmek için lazım 15k var sadece. yeni başladığım için tam bilmiyorum neler yapmalıyım önce etkinliklerde rahat gelişebilmek için. küresel server

Losthaven_ bunu beğendi.
  2. Losthaven_

Losthaven_ User

Hedefin şimdilik uridium kasmak olmamalı bence. Ama başlangıç görevleriyle uridium kasabilirsin. 35bin uri veren başlangıç görevi var diye hatırlıyorum. Bana göre önceliğin açık arttırmadan iris toplamak olmalı. Cpulara da teklif verip satabilirsin sonra. Açık arttırmadan saat başı slotcup alarak 2m credits kasıyordum başladığım ama son 10 saniye teklif vermeyi unutma çünkü yeni başlayanlar rağbet gösteriyor. Sonrasında açık arttırmadan gemi alıp ki başlangıç olarak goliath enforcer öneririm. Creditsle satılan lazerleri fulledikten sonra görev yaparak ilerleyebilirsin. Etkinlik ödüllerini kaçırma. Sonrasında palladium farmıyla enerji kasıp zeta dönmeye başlayabilirsin. Zeta kapısı şanslıysan 1500-2000 enerjiyle açılıyor. Tabi ilk yapacağın zetalar çile çektirir ama menzili düşük npcler oldugu için kaça kaça kesebilirsin. Ben ilk zetamı 2 saatte yapmıştım başladığımda şimdiyse 15 dakika da bitiriyorum. Zetadan gelecek havoc, uri, tp seni ileriye atar. 1 zetadan npc ve bitiriş ödülü olarak toplam 50bin uridium kasıyorsun. Sana önerim bence ilk burgu diroit tasarımı alman olacak çünkü zeta yapma süreni bir hayli kısaltıyor. İlk kastığın anahtarları kullanarak lf4 ve cephane elde edebilirsin. Tabi zeta farmında levelde kasacaksın.

Bazı youtuberların rehber videoları var. Mereogun bunları bilmeden oynamayın diye bir videosu var. O bir hayli yardımcı olabilir yapacakların konusunda.

Bunlar bir hayli uğraştırıcı ama benimde oyuna başlangıcım bu şekilde oldu. Katlayıcıyı falan bilmiyordum, yardım eden yoktu o yüzden biraz çileli oldu başlangıcım. Yardım edecek birini bulabilirsen direkt 17 level olup katlayıcı ve desteklerle bl görevlerini de hallettikten sonra oyuna direkt 20 pro laserle de başlayabilirsin. Serverini bilmiyorum. Ben global europa 5 serverindeyim. Eğer oradaysan yardımcı olurum.

Sereᴎity bunu beğendi.
  3. Sereᴎity

Sereᴎity User

merhaba ilgiyle cevapladın için çok teşekkür ederim. küreselde oynuyorum. amacım öyle zaman geçirmek savaşmak değil pek. kredi kasması da zor. ama dediğin gibi yapıyorum cpu4 vs alıp satıyorum öyle öyle kasılıyorum. bi de sağolsun bi arkadaş klanına alıp kredi attı o da işimi gördü.

Losthaven_ bunu beğendi.
  4. KruelSiege

KruelSiege User

Kredi için bir taktik vereyim. Sistem değişmediyse ki değiştiğini sanmıyorum; şöyle bir yol izleyebilirsin diğer önerilere ek olarak. 4 irisim var demişsin. Hiç irisin olmasaydı bu yöntemle daha hızlı kredi kasabilirdin ama olsun. Hiç yoktan iyidir, aklında olsun; uygularsın. 4 tane flax al. Yaratık kestikçe bu flaxların seviyesi artacak. Maksimum 6. seviye oluyor. Flaxlar 6. seviye olunca flaxlarını sat ve yeni flaxlar al. Yanlış hatırlamıyorsam bir flaxı 2 milyona satıyorsun.

Çok çok eskiden leonov ile alt haritada bu taktiği uygulayarak kredi kasmıştım ve sonra tek bir günde tüm irislerimi almıştım açık artırmadan.

Bu sistemin tek dezavantajı flaxlarını satıp yeni flax aldığında flaxlarındaki kalkan ya da lazerin etkisi biraz olsun azalıyor ama bence çok büyük bir sorun değil.