60 bin urim var ne yapayım ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve feldmarschall tarafından 3 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 3 iris, 10 lf-3, 7 bo2, 3 arge goliyim. Bu ekipmanlarla rahat tallon kesemiyorum çok uzun sürüyor ve çok canım gidiyor. Ben de rahat kasılmak için aegis almayı düşünüyorum ya da pet alıp oto yağma modülüyle kutu toplarım diyorum.
    Şu an ne yapmalıyım, aegis mi almalıyım yoksa pet mi ?

2. Pet ve leo al bence kalan uri ilede arge yap şuan eski haritalarda takılman daha iyi olur senin için açık arttırmadan iris lf3 ve kalkanlarını tamamla

3. Bence de böyle yap tek ilave edeceğim şey sağlam bir klana gir ve arkadaşlar bulup beraber kasılın.2 leo ile x3 x4 haritalarnda kasılın skaylabıda geliştirip taş satın

4. Acı gerçekler:):))Amma eskiden kırmızı laser ile 300 K vuranlar vardı.Bu da başka bir gerçek kaç uri ile 300 K vurulur onu da yaz bence hepten adamı oyundan soğut

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.