600 bin uridium

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve #KiNG-*-aRTHuR# tarafından 4 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar, 600k uridiumum var ve neye harcasam bilemedim. Yardımcı olur musunuz? Ekipmanlar: 3 hangar (Citadel, Vega, Goli). 40 lf3, 20B02, 20 hız jen. 8 iris (1 Havoc) P.E.T: (8 seviye) 5 silah ve 5 modül slotu açık kami 3, ham. ticareti 3 , oto toplayıcı 3, ham. toplayıcı 3, kombo gemi tamiri 3, pet tamiri 3. Arge: 19 arge (kelle avcısı 2 nin bitmesine 6 arge kaldı.)

2. Merhabalar;

Argenizi arttırmak için veya zeus,apis drodinizi tamamlamak için anahtar alıp kutu açmada kullanabilirsiniz.

İyi forumlar.

#KiNG-*-aRTHuR# bunu beğendi.
  3. Peki diyelimki 30 arge oldum. Bunları neye dağıtmamı önerirsiniz?

4. Merhabalar;

Kelle avcısı bitirmenizi daha sonra ayarcıya verebilirsiniz.

İyi forumlar.

5. Eyvallah modum. Başka fikri olan?

6. *Cihan*

*Cihan* User

merhaba,

Lazerleriniz kalın sıkması için yapabilirsiniz .

24 Arge ile Kalın Sıkma
    Gemi Gövdesi I : 2/2
    Mühendis : 1/5
    Kalkan Enerjisi : 5/5
    Kelle Avcısı I : 2/2
    Gemi Gövdesi II : 3/3
    Kalkan Sıklığı : 5/5 +
    Ayarcı : 3/5
    Kelle Avcısı II : 3/3

Iyi Forumlar

Son düzenlenen: 5 May 2015
  7. ARGE yap LF4 topla kutudan Uçuş Düzeni al

8. Cihan modumun dediği gibi 24 arge yapıp 30 arge yapacak iseniz kalın sıkma argesinden sonra Uzaylı avcısını yükseltebilirsiniz npcye vereceğiniz hasarı artırır fakat önce roket uzmanı ve acımasız I için 2 arge vermeniz gerekiyor.

9. senberk99

senberk99 User

Bence 24 arge yapmalisiniz bu yuzden zeta acabilirsiniz havocta alirsiniz yaninda anahtar +gunluk dosyasi+ uri alirsiniz urilerle de gunluk dosyasi alabilirsiniz...Ayrica su anki durumunuz icin aegis gemisi yararli olacaktir uri kasabilirsiniz...

10. Traubbe

Traubbe User

Merhaba;
    İlk öncellikle argenizi 24'e tamamlayın ve daha sonra da İrislerinizi geliştirmeye başlayın.Pet ile paladium toplayarak Zeta kapısı yapın ve ordan 50 Günlük dosyası,25 Anahtar ve şansınıza bağlı havoc tasarımı gelebilir.Böylelikle Zeta kapısı bitirerek Argenizide yükseltirsiniz Zeus veya LF-4 gününde anahtarlarınızı açarsınız ve şansınıza bağlı olarakta Havoc tasarımı kazanabilirsiniz.

11. Arge ve uçus düzeni almaya karar verdim. Sizce kasilmak için hangi uçus düzenini almaliyim?

12. Traubbe

Traubbe User

M
    Merhaba;
    Kasılmak için size önereceğim Elmas uçuş düzenidir.Benim gemim Aegis ve elmas uçuş düzeni ile Tallonları kolay kesebiliyorum ve Boss Tallonuda dönerek kesebiliyorum.Boss Tallon size 15K vuruyorsa 4-5K sının kalkana dönüştürüyor ve 2K civarı sadece Dpden alıyor.

13. Ama dp yide baya götürüyor. Kasilmak için baska uçus düzeni var mi?

14. Traubbe

Traubbe User

Merhaba;
    Dp'yi %30 götürür diyiyor evet ama bu verdiği özellik yanında hiç birşey.Çünkü kalkanını aldığın her hasarda maks. 5000 yenileyecek ve Dar puanına sadece 1500 falan yansıtacak bi boss tallon kestiğinde.Hem benmim verdiğim bu uçuş düzeni kasılmalıktır ben kullanıyorum ve gayet memnunum

15. Elmas iyi ama kalkanında en az 200k olması lazım ki tallonda rahat edersin.

16. Aegisle 270bin civari kalkan var.

17. Traubbe

Traubbe User

270K kalkanınızın olması gayet iyidir.Bununla beraber Elmas-Kıskaç veya Kalp uçuş düzeni alarak kolay kasılabilirsiniz.
    İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.