600k uridium

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve emincan_03 tarafından 31 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. emincan_03

emincan_03 User

Beyler ben 600k uriyle hem zeta hemde gemi almak istiyorum. Ama hangi gemiyi alsam kararsızım. Tortumu g-championmu yoksa pusatmı alayım bilmiyorum. Sizce hangi gemiyi almaliyim. Bide kalan uri ort. 450k filan olursa kaç zeta yapabilirim. Acil..

2. % 30 indirim cek vip+ind) yazık olmasın urıne. 20 tlne kıy bence cok uri. zeeta diyorsan gelişmekte olan birisin galiba.bana kalırsa full zeta yap 8 zeta cıkar diye düşünüyorum.. 800 arge 400 anahtar tasarımda çıkar . kredi de kasarsın 200 m 300m kredin olur kredi basıp tasarım alırsın .gemiye para verirsen yazık edersin okadar uriye tartarus kasılmak için kullanamazsın kutu dısında ama oda sıkılırsın gitmiyor bi yerden sonra neyse full zeta çak mükemmel bi kapı .( pusatı gemiden sayma bile öyle bi gemi yok 0 hiç bi işe yaramaz bot kesersin biri yakalrsa kesilirsin )

3. emincan_03

emincan_03 User

Pusat çok hoşuma giden bi gemiydi hala öyle ama tortudan sonra o gemi bitti. Bende şuan Diminisher ve spectrum var. x4Uridium gübü ne zaman bi bilsem çok güzel olacakta. 80tl ye avantajlı 150k uri alıcam. 20tl daha biraz zor gibi. Cok para verebilen biriside değilim. yesil kutudanda tortu yada g-champion cıkmıyo sıkıntı orda.

4. ozelmaseeR

ozelmaseeR User

Gemiye para verme 50 kutuda 2 tasarım çıkarttım 1 de lf4 apisleri falan saymıyorum lf4 gününde açtım

5. takma hocam napıcaksın g şampıyonu .onu alıcaksın bıde hazarfen için 13 lira para vereceksin uzar gider takıntı yapma gelişmene bak sen .surgeon için cok ugrastım aldım şuan yatıyor :) dimi kasılmak için cok iyidir hem hasar bonusu hem kalkan zayıflatm boss kesersin 2 bostallon kes x3 cephane dimi ile 10 dakkada 1k uri . spectlede hem savaşırsın hemde sana saldıran cok sa map te savunma amaclı kullanırsın.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.