600m Cred Birikti

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Ľαzαяυѕ tarafından 17 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 600m cred birikti 15k da uri var (18. arge icin biriktiriyorum)
    venom
    full lf3 full bo2
    8 iris 3 havoc
    17 arge
    çift hangar digerinde vengaence var
    10. seviye pet var kamikaze, hammadde/kutu toplayıcı 3. seviye var.Sizde bu parayla ne yapayım? İhalede günlük dosyası 10-15m.

2. Merhaba ,

Tasarımlar kaç krediye gidiyor bilmiyorum fakat açık arttırmadan tasarım almaya çalışabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Aegisiniz yok ise biraz daha biriktirip aegis alıp bulundurmanız daha doğru olur.

İyi forumlar

4. Rehber

Rehber Guest

merhaba,

İhaleden arge dosyası alma fikrinizde güzel.21 veya 24 argede kalın sıkarak vereceğiniz hasarı arttırabilirsiniz.saldırı amaçlı oyun hedefliyorsanız spectrum tasarımı alabilirsiniz.

Keyifli forumlar.

5. *TONİGHT*

*TONİGHT* User

ihaleden arge dosyası almanı asla tercih etmem credi ve zaman kaybı olur.
    aegis alman en mantıkısı daha rahat kasılırsın.

6. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Ema kullanıyor musunuz bilemem ama bu aralar rövanşta olan ema atıp kamufle alarak kesilmekten kaçma yöntemi var onun için kamufle alabilirsininiz.

Keyifli Forumlar

7. titans___

titans___ User

ema at kamu ol yavaşlatıcı at topukla daha beceremedim ama benden öyle kaçıyorlar yada ema atıp tekrar dalıyorlar bende ema atınca kaçıyorlar

8. cengizcc

cengizcc User

bunca kredi nasıl biriktiriliyor arkadaşlar

9. Aegis 1T- Sinek 450m-Tasarımlarda 1t ve üstü oluyor çoğunlukla. 2 tanede 50lik kamufle var simdilik idare ediyor :D ( kutudan cıkarmıstım) Aegis almayı planlıyorum biriktirince teşekkür ederim herkese. Eğer başka önerisi olan varsa paylaşsın tabi :)

10. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Aegis kasılmak açısından size baya faydası olacaktır. Aralıksız geminizi ve arkadaşlarına yardımcı olabilirsiniz. Özellikle uber haritasında etkilidir. Credi ile alınabilir.

Keyifli Forumlar

11. bencede aegis alman iyi olacaktır . Bende bir aegis kullanıcısıyım ve gemiden memnunum . Sürekli can ve kalkan basıyorum kendime npcleri rahatça kesiyorum .

12. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Skylab klan yardımı oyunda gösterilen aktiflik vs bir çok etken var birikmesi için credinizin.

Sizde bir konu açarak fikir istiyebilirsiniz.

İyi forumlar

13. agies alıp cubi yapabilirisinizi cubi boş ise tek başıan agies kesip ondan gelen uriyle arge yapa bilirisinizi x1 le sepromsuz 6 dakkia kesiliyo .

14. VΛLVE™

VΛLVE™ User

sinek ne tasarım falan mı hiç duymadım

15. Sinek=Spearhead Gemisi 45.000 Uridium'a dükkandan ya da ticaretten günlük bölümünden Satın alabilirsiniz.

İyi Forumlar.

16. Merhaba ,

Sinek dedikleri Spearhead gemisidir. Sinek oyuncuların taktığı isimdir.

İyi forumlar.

17. sinek kadar olduğu için verilen .

18. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.