Öneri 60k uri var ne yapabilirim?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xxl-vega tarafından 15 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. xxl-vega

xxl-vega User

Merhaba arkadaşlar. Kampanyadan yararlanıp gemiye 60k uri çektim. Ne yapmalıyım karar veremedim. Gemi full lf3 b02 ve hız. Solace tasarım var. 15 arge. 8 iris, içlerinde 3 tane lf4 var. pet 12 level ama çok gelişmiş değil, yani bu zamana kadar fazla yüklenmedim pete.
    Korsan kutusu mu açmalıyım yoksa arge mi yapmalıyım? Veya başka bir şeye mi yönelmeliyim?

edit: Yakında %5 lik indirimden yararlanmak için vip üyelik de alacağım.

2. GREED

GREED User

Tavsiyem kutu olur ama pete kami 3 ve toplayıcı da lazım olabilir

3. Merhaba,

Öncelikle geminizi geliştirme yolunda emin adımlarla ilerliyorsunuz.Kutu(ganimet anahtarlarında) indirim olduğunda alıp lf4 lazer silahı sayınızı arttırabilirsiniz.Bakalım arkadaşlardan ne gibi tavsiye ve yorumlar gelecek,şansınız bol olsun iyi oyunlar.

Keyifli forumlar

4. xxl-vega

xxl-vega User

Tavsiyeleriniz için teşekkürler :) Bu arada pette 3 seviye hammadde toplayıcı, 3 seviye de kutu toplayıcı var. Kamikaze 1 seviye

5. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Irisleriniz Gelişmiş değilse bence en elzem olan iris geliştirmenizdir.

iyi forumlar.

6. kutu topluyorsn kapı yyacaksan kamikaze3 al bence kapıda çok işen yarar ayrıca pete yer varsa b kaçta radar alabilirsin zati ondan sonrası kolay kutuları topla ggleri bas kapılara hüüücuuummmm çok heycan istersen palaya git sise girmeden peti yolla toplasın :) yada pvp haritalarında kutuya cık heycan olur :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.