•´61•ΒΘΖКЦRΤ´•61• Sende Kimsin Moruk ?

Konusu 'Kim kimdir? Oyuncu' forumundadır ve ygafff tarafından 16 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ygafff

ygafff User

Merhabalar arkadaşlar adım yasin öncelikle kişisel hayatımdan bahsedeyim :)
    Yaşım 15 lise 1 öğrencisiyim. Küçüklükten beri uzaya inanılmaz bir merakım var. Şu zamanlardada fizik ve matematik alanını seviyorum. Meslek olarak kesinlikle uzay üzerine bişey seçeceğim.
    Hobilerim basketbol oynamak,teleskop ile uzayı gözlemlemek :D ve ileri derece mat-fizik dersi almayı severim :)
    Oyun hayatıma geçeyim..
    Darkorbite 2009 yılında başladım. Ozamanlar goliath gemisi olandan korkardım. Oyunu hiç bilmezdim. Daha sonra ara verdim ve 2013 te tekrar başladım. Daha sonra tekrar sıkılınca ara verdim ve tekrar başladım. Tr5 oyuncusuyum,eic'İm.
    Darkorbite uzay oyunu olduğu için başladım. Neyse tanışmak isteyen,dost olmak isteyen varsa kapım sonuna kadar açık :)
    Keyifli oyunlar dilerim :)

2. Merhaba ,

Forum hoşgeldiniz fakat konu açmak için çok geç kalmışsnız. :D :) İyi zaman geçirmeniz dileklerimle :)

İyi forumlar.

3. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Forum hoş geldiniz İyi zaman geçirmeniz dileklerimle