63 Bin uridiumu ne yapmalıyım lütfen taktik bişey verin :)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve adapazarle54 tarafından 24 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Server:iskandinavya 1
    lf-3:22
    bo2:9
    level:14
    flax:6
    iris:2
    arge:4
    hız:full elit

pet mi almalıyım bo2 falan mı hangar mı ne yapayım lütfen yardım eder misniz?

2. Kıytırık bi server ise pet derim . Bo2 lf3 crediyle tamamlanır ama pet öyle değil :)

Ayrıca hangar için çok erken ;)

adapazarle54 bunu beğendi.
  3. kıytırık diyosunda lf 20 iris 40 fln bo2 20 m ye fln gidiyor tmm pet diyosun :D başka fikir vericek var mı 63 k yı hemen harcamak istemiyorum fikir vericek olan var mı daha :D

4. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

bo2 sayısını 20 yaparsanız iyi olur. Ayrıca arge puanınızıda 15 cıvarına getirin bence iyi olur.

İyi Forumlar.

5. senberk99

senberk99 User

O zaman şuan için lf3 sayınızı 31 e bo2 sayınızı 16 ya getirmek için uğraşabilirsiniz.Bu arada irislleri de credi ile alabilirsiniz.Ayrıca argenizi de 15in yukarısına çekebilirsiniz.Yani 63 k abartılacak bi uridium değil şuan için malesef...Ayrıca palladium toplayarak zeta açabilirsiniz.50k uri veriyor bi zeta npcler ile birlikte artı arge artı ucb artı şeref artı anahtar artı HAVOÇ :D

6. arge için çok erken değil mi daha bide her gün dükkanda böyle indirim oluyor mu onu beklim mi

abartılacak için değilde şu an için iyi bir uridium bnce :D fikirleriniz için çok teşekkürler

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Haziran 2015
  7. senberk99

senberk99 User

Ne demek :D Şu an yapmanız gereken Palla bence günlük bi hedef koyun derim örnek günlük 1500 palla=100gg (15 günde 1 zeta yapmış olursunuz).Zaten zeta yaptıkça daha fazla palla toplamak istiyeceksiniz çünkü şu yazıyı görünce insan öyle bir mutlu oluyor ki
    HAVOC diroit tasarımını aldın.

8. -UZMAN-

-UZMAN- User

Argede gemi gövdesi ni tamamlarsanız darbeniz artıcak bu 10 argede oluyor. Bana göre 22 lf3 bu seviyedeki bi hesap için iyi bir vuruş elde eder eksik gördüğm savunmanız o yüzden arge ve bo2 diyorum :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.