64k ve hala artıyor...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve erdem_korkmaz70 tarafından 9 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. aynen öyle ordada yaramaz bence ama işte :)

2. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

ben erdemin lf3lerini yeşil ganimetten fulliyeceğini tahmin ediyorum biliyorum doğrumu düşünüyorum eğer öyle yapacaksan senin zeta yapman gerek anahtar için ama ilk genede 31 lf3 yapsan ne olacak :)

3. erdem lf-3 leri fuller ya ben ona inanıyom zaten

erdem hatta 3 aya kalmaz 15 e yakın lf-4 çıkartır:D:D:D:D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 Temmuz 2014
  4. ver gazı be :D bende gaza geldim :D ama sonra rakamı düşününce yine vazgeçtim 550k uri kascamda 1mil yapıp kalkanları geliştircem :p

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  5. erdem bu arada ilerde grup kapısı yaparken filende elmas iyiddir diğerlerine gerek yok kıskaç belki gerekir şeref için

6. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

şerefi ne yapacakki şimdi elması var tamam kalp alsanda yeterli olur başkada uçuş düzeni alma gelişene kadar

7. bende ilerisi için gerekli diye ddeim + %5 de lazer arttırıyor bir tane alacaksa illa onu alır ama tavsiye etmem şuan bo2 alsa daha iyi

8. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

bence bo2 değilde eksiği bence iris :) lf3 leri full olmasa bile en azından palla yada pvp de kutu topluyabilecek

9. aynı kafadanız ;) cubide kapıda etki eder bu uçuş birde hız dizcen %15 hız duşuyor onu normal goli hızna kadar yetcek uçuş duzeni sarı taş hısızı zeta yapılır zor dgil

10. Beyler şimdi uçuş düzenlerine baktım ve profilimi en iyi yansıtan Bariyer veya Yengeç Olduğuna karar verdim ve yarasa bana göre değil. İkisinden birini almayı planlıyorum.

11. ___________CAN demişsin ki yarasa kapılarda mükemmel olur :
    valla kardeş tamam yarasa çok iyi uçuş düzeni ama kapılarda kullanılmaz.
    kapıda ya kamikaze atarak geçicen bölümleri ya da benim favorim:
    GÜVE + SEPROM + X3 hiçbir yaratık duramaz karşında ;)

12. valla kardeş tamam yarasa çok iyi uçuş düzeni ama kapılarda kullanılmaz.
    kapıda ya kamikaze atarak geçicen bölümleri ya da benim favorim:
    GÜVE + SEPROM + X3 hiçbir yaratık duramaz karşında ;)[/quote]
    1. Güvem yok, o taktiği çok iyi biliyorum çok iyi bir taktik :D
    2. Kapıda kami atamıyorum hep elimle kesiyorum.
    3. Yarasa pek işime yarayan bir şey değil.

Soru : YEngeç mi Kıskaç mı ?

13. 1. Güvem yok, o taktiği çok iyi biliyorum çok iyi bir taktik :D
    2. Kapıda kami atamıyorum hep elimle kesiyorum.
    3. Yarasa pek işime yarayan bir şey değil.

Soru : YEngeç mi Kıskaç mı ?[/quote]
    yengeç çok daha işine yarar özellikle kapıda bağlantı koptu diyelim girdin 10k can kalmış geç diğer konfine aç yengeci kurtul patlamaktan ;)

14. yengeç çok daha işine yarar özellikle kapıda bağlantı koptu diyelim girdin 10k can kalmış geç diğer konfine aç yengeci kurtul patlamaktan ;)[/quote]
    Kapıdan çok kasılıyorum :D 2side çok işime yarayacak şeyler 2sinide istiyorum :D

15. Kapıdan çok kasılıyorum :D 2side çok işime yarayacak şeyler 2sinide istiyorum :D[/quote]
    sana bir alım sırası yapıcak olursam kendi aldıklarıma göre :
    öncelikle güveyi aldım, kapıları daha hızlı ve rahat yaparak kastığım uriyle,
    kalp aldım, kalp sürekli kullanıma açık gayet de kullanışlı bir düzen.
    sonra gene kapılar ve lowdan kastığım uriyi yengeçe yatırdım baskın ve kapılarda çok işe yarıyor
    en son da zeus olmadan görünümü pek hoşuma gitmese de vuruş artırmak amaçlı kıskaç aldım.
    bence bu sıraya uy gerçekten mantıklı olduğunu görürsün ;)

16. Yorumun için teşekkürler...

17. kaç k oldu uri

18. 65,590

Edit : 66k oldu.

Son düzenlenen: 10 Temmuz 2014
  19. ben hayla bo2 diyorum ama sen bilirsin

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.