650 bin uridium ile ne yapabilirim ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve sonsuzsah93 tarafından 1 Kasım 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Dostlar merhaba, elimde şuan 650 bin uridium var ve bu uridiumu gerçekten en çok ihtiyacım olan şeye harcamak istiyorum kafamda birkaç bişey var ama sizlerinde önerilerinizi almak istedim. Kısaca gemi durumumdan bahsedeyim ;

14 LF4 gerisi full LF3
    Full Kalkan ve Hız
    Her türlü gemi var sayılır (goliath, aegis, citadel, spearhead)
    Cerrah, centaur, venom, spectrum, sentinel, pusat, lightning,
    Petim var son seviye gerekli modülleri ve protokolleride mevcut
    9 irisim var zeus için 975 bin uridium istiyor indirimsiz hali (%30 indirimli hali 682 bin uridium)
    9 havoc ve 1 herculesim var
    burgu, kalp, güve, çark, elmas diroit tasarımlarım var

Sizce ilk basta zeusa mı yönelmeliyim ? Yoksa lf4'e mi ? yoksa kappa yapmaya devam edip herculesi mi fullemeliyim ? Yoksa geliştirmeleri mi yapmalıyım ? Gerçekten kafam karışık en azından birşeyi kararlaştırıp ona yönelip bitirmek istiyorum.

2. EKİM

EKİM User

Merhaba,

LF-4 ve Zeus günlerinde sandık açarak hem LF-4 bulabilir hem de Zeus parçası çıkartarak maliyeti azaltabilirsiniz.

Benim tavsiyem önceliğiniz Zeus ve LF-4'ler olmalı.

Ve tabii ki geliştirmeleri de ufak ufak yapmaya başlayabilirsiniz.

İyi forumlar.

Rehber bunu beğendi.
  3. ronaldo007

ronaldo007 User

Hercules fullemeye çalış bence.Birde kaç arge olduğunu söylememişsin tahminim en az 30 :D

4. öncelik zeus ve lf4 diyorsunz peki modum fikriniz için teşekkür ederim. Hee birde şeyi sorayım o zaman ganimet anahtarlarının indirime girdiği zamanlar oluyordu üstüne bizim vip+avantaj paketi geçerli oluyor değil mi ? Ve yakın zamanlarda ganimet anahtarlarına indirim gelecek mi bir bilginiz var mı ?

Herculesi 650 bin uridium ile fulleyebilir miyim ki ? Çok uridium ister kappa açmaya ve çıkma şansıda %25 yani... belki çift kat gg ödül gününde deneyebilirim ama yinede yetmez gibime geliyor :( Ve doğru söylemişsin argemi yazmayı unutmuşum. Argem dediğin gibi 30 arge 497/523 çok az kaldı 31 için. Savaş argesi kullanıyorum şuan

5. ÇORBACI

ÇORBACI User

biraz sarı kutu açarak zeus parçası bulmaya çalış veya indirim denk gelirse zeus al sonra lf4 ve herculesleri fullemeye çalış bence

6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Onuncu Havocunuzu almak için Zeta kapısı yapabilirsiniz.

Zeusu aldığınızda 10 Havocunuz yok ise,vuruş gücünüz düşecektir.

Daha sonra Hercüleslere yönelip,onları tamamlaya çalıştığınızda,gelen anahtarlar ile açacağınız sandıklardan,LF-4 bulma şansınızda olacaktır.

Kapıları çift katlayan günlerde yaparsanız,sizin için daha faydalı olacaktır.

Keyifli Forumlar.

EKİM bunu beğendi.
  7. bende EKİM Moduma katılıyorum anahtar indiriminde anahtar alıp zeus gününde açmalısın hem zeus maliyeti düşer hemde lf4 bulursun tabi o zamana kadarda gg falan toplayarak zeta açıp 10. havocu çıkartmaya çalışmalısın

EKİM ve Rehber bunu beğendi.
  8. Kardes bence x2 gununde zeta ac 2-3 tane. Hem 10. Droid icin havoc gelir hemde arge ve ganimet gelir.

150-100 anahtar alirsin zeus bulmak cok zor fiyati dusene kadar parca aramak zorundasin fiyati 100.000 civarina dustugu zaman alirsin.

Kutularini zeus veya lf4 gununde ac.

Lf4 daha kolay cikar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.