650 k uri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Optimus312 tarafından 11 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Optimus312

Optimus312 User

Merhaba arkadaslar gemi 11 lf4 8 iris 1 apis 28 arge apis ve 1 iris 16 gelistirmeli hesapta şu an 500 bin uridium var ve x3 gununde yaklaşık 135 k uri cekmeyi düşünüyorum sorum su urileri gelistirmeye mi yoksa zeus icin anahtar mı kararsızım

2. Bence yari yariya yapabilirsiniz.Bugunku yayaindan kod aldiysaniz gelistirme de anahtarda cok ucuza gelir.Mesela 250 K ile anahtar alip geri kalani ile gelistirme yapabilirisniz

3. Optimus312

Optimus312 User

Maalesef kod alamadim ama vip ve %25 indirim var

4. Peki diger 7 iris1 level mi ogrenebilirmiyim?

5. Optimus312

Optimus312 User

Diğer 7 iris 3 seviye gelistirmeli

6. O zaman 7 irisi 16 yapmak %30 indirim ile;
    460 k uridium tutacaktor.Bunla irisleri gelistirip kalan 150-200 k uri ile de Kutu alabilirsiniz fakat bence hemen almayin %15 indirim de gelebilir belki..

Optimus312 bunu beğendi.
  7. Optimus312

Optimus312 User

Cok tessekurler sordugum her soruma yanit veriyorsunuz aslinda haftaya kadar bekliyecem indirim bittene kadar tum gün gelistirme gelirse hepsini yapacam zaten gelistirme gununu sorma sebebi de buydu

8. Gelistirme indirimi gelirse cok rahatlarsiniz.Fazladan 150 -200 kutu demek insallah gelir diyelim.Onemli degil cevaplar icin yarin bigun benim bilmedigim konu olur siz yardim edersiniz;)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.