%66 Vip indirimi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FuRKaNSVaTtr tarafından 12 May 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yaklaşık 2 aydır oynadığım gemimin anasayfasında %66 vip indirimi kampanyası vardı. Bu kampanya ile vip üyeliği çok uygun bir fiyata alabiliyorduk. Tek seferde 15 defa yani 15 aylık vip alınabiliyordu. Bu indirimi ilerde bir zaman almayı planlıyordum. Dün gemiye indirim paket aldım ve vip indirimi yerinin 30 bin uridium indirimiyle değişti. Neden böyle birşey oldu aklım almıyor. Bilsem vip aldıktan sonra indirim paket çekerdim.

Bu durumu supporttada yazdım. Bilen arkadaşlar varsa vip indirimini geri getirme yolu varmı? Facebook üzerinde biri sanırım para karşılığında vip indirimini getirebileceğini söylüyor. Mecbur kalıram böyle bir yola başvuracağım.

2. Aliens

Aliens User

Kimse para karşılığı böyle bir şeyi geri getiremez, getirse dahi bu suç olur ve hesabınızı kaybedersiniz. Geri getirme ise para yatırmayı çok uzun bir süre kesmeniz gerekiyor.

3. Ne kadar uzun süre mesela 1 ay falan?

4. Aliens

Aliens User

4 ve üzeri.

5. Peki bu süre boyunca gemiyi oynarsak ama hiç bir alışveriş yapmazsak geri gelir dimi? Beklicem yani yapcak bişi yok :) Benim bildiğim yani eski gemilerimin çoğunda bu indirim var. Gemiyi oynamadığım için veya dediğiniz gibi hiç alışveriş yapılmadığı için

6. Aliens

Aliens User

Oynamak değil, alışveriş yapmamalısınız.

7. Merhaba,

Hesap kullanılmadıkça bazen sistem zaman zaman indirimler sunmaktadır.

Bunun kalıcılığı bulunmamaktadır.

Hesabınız geliştikçe bu paketler değişiklik gösterebilir.

Üçüncü tekil şahısların bu konuda yapabileceği bir şey yoktur ve size vaat ettikleri durumun bir geçerliliği yoktur.

İyi forumlar..

8. Oyunda o kadar bot bug varki bununda mümkün olduğunu düşünüyorum. Seprom bugu 10 defa çıktı 10 defa kapadılar. Şimdi kesin 1 bug daha vardır. Oyun yönetimi bazı oyunculara gerçek anlamda v.i.p konumunda destek sağladığından böyle bugları onların kullanması için sisteme yerleştiriyor. Yayılıncada mecbur kapatıyor.

9. Mcqeen

Mcqeen User

Güzel indirimmiş.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.