675 k uri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve senberk99 tarafından 28 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. senberk99

senberk99 User

arkadaslar yeni car actim hafta sonu 675 k uri cekecegim+1 ay katlayici+indirim paketi+vip alacagim.O zamana kadar 6-7 lf3,6-7 bo2 olurum 10 da elit hizim var.2 de iris alirim :D.Uridium ile 675 k uri harcamasi;
    -26 lf3
    -1-2 iris
    -16 bo2
    -Pet
    -Pet oto tpplayici 3 alacagim (tabi kasmak lazim)
    -Katlayiciyla ful kutu toplicam
    -Vega kullaniyorum (leoya gecmicem kesiyolar hemen )
    -Pete kami 3, hammaddeci de alirim belki fakat palla mmoda ben eicte kutu toplicam
    -Sonrasinda neler yapmaliyim baska aklima gelmiyor.

2. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Planlamanız güzel.Kalan irisleri ihaleden alabilirsiniz.Ben Zeta kapısına basmanızı öneririm kalan urdiumları.Hem arge yaparsınız hem ganimet anahtarı kazanırsınız hemde havoc şansınız olur. Arge yoksa 21 arge yaparsınız rahat ettirir sizi. Anahtar alarak kutuda toplana bilir apis ve zeus için. Yapılabilecek çok şey var daha yeni ve gelişmekte olan bir gemi.

Keyifli forumlar.

3. Merhaba,

Bir aegis + bir elmas + bir hangar yeri şart :)
    Yanına bir de 8 iris için skylabı 20 levele geliştiriniz yavaş yavaş.Uriudum da olunca skylabtan promeriumları gemiye yollar crediye çevirip irisleri tamamlarsınız.
    Ya da bütün gün cubi çöpü bekleyip tallon kesersiniz seçim sizin.
    Arada canınız sıkılınca kamikaze 3 ile x-5 haritalarında sibelonitlere tek atıp uri alırsınız bir yandan da kutu toplarsınız :)
    Ondan sonra da apis zeus lf4 günlerinde zetadan gelen anahtarları açarsınız ya da uri ile anahtar alırsınız.
    Sonra irisleri 16 seviye yapın sonra da zetaya dayanın gitsin :)

İyi Forumlar

4. Merhabalar,

Gerçi arkadaşlarımız ellerine sağlık gerekli fikirleri vermişler söylenenlerin yanında benimde önerim görevleri unutmamanız yönünde olacak.Şimdiden keyifli oyunlar;)

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.