7 parça

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve lamalalalala tarafından 9 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar zetayı açmak için son 7 parçam kaldı, nasıl basayım 10 lu mu 100 lü mü, çarpanları biriktirip mi basayım geince direk kullanayım ne yapayım?

biliyorum şansa bağlı fakat bi öneri vardır belki

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Konu doğru olan bölüm yeni başlayanlar bölümüne taşınmıştır.Lütfen fikir almak istediğiniz konuları yeni başlayanlar bölümüne sorunlarınızı genel konular bölümüne açınız.

İyi forumlar

3. Yok mu akıl verecek biri?

4. Traubbe

Traubbe User

100'lü şekilde basmanızı öneririm.Çarpanlar geldiğinde 10'lu basın 7 parçayı 400 Enerji civarı bulabilirsiniz belki daha az belkide daha fazla.

5. DeadMercy1

DeadMercy1 User

benim zetam 98 parça şuan. 5 li 5li basıp çarpan geldiğinde 1li basıyorum. bazen 200 ggde 2 tane bazen 30 ggde 4 tane çıkıyor.

6. senberk99

senberk99 User

Asla 100lü basmayın son 7 parça bulması zor olacaktır .
    Yaklaşık 300-500 gg gerekebilir.Çarpanları her geldiğinde kullanmanızı ve 5'li 5'li veya 10'lu 10'lu basmanızı öneririm...

7. 5 li 5 li ve 10 lu 10 lu basmayı deniycem, önceden hep 100 lü basardım, çok götürdü öneki kapımı açarken o yüzden yazdım, sonucunu yazarım buraya, teşekkürler

8. beşli beşli bas.çarpanları kullan.3-4 parçaya falan inerse; x3,x4 te bas.6 çarpanda bassanda olur ama olasılık düşebilir.

9. ardaunlu1

ardaunlu1 User

5 li 5 li git çarpan geldiğinde 1 li bas

10. ●53●

●53● User

Şansa Bağlıdır...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.