7 ZETA 0 HAVOC !!!!!!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Lalie tarafından 9 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Lalie

Lalie User

BU ŞAKAMI LÜTFEN Bİ ACIKLAYIN YAA 1 AY UĞRAŞTIM 7 TANE ZETA AÇTIM AMA ŞAKA GİBİ 1 TANE BİLE HAVOC CIKMIYOR NE YAPTINIZ ORANLARA %0 MI OYUNDAN ÖYLE BİR SOĞUDUMKİ BU ARADA BOT KULLANANLAR HESAP SATAN ALANLAR HAKLI ARKADAŞ UĞRAŞ 1 AY ELİNLE 7 TANE ZETA AÇ SONUÇ 1 TANE BİLE HAVOC CIKMIYOR BU NASIL BİR ADALET MİLLET BUGUNU BULUR 5 KAPIDA FULLER BANA GELİNCE 7 TANEDE 0 HAVOC DELİRMEK ÜZEREYİM BEN BU OYUNA STRES ATMAK İCİN GELİSMEK İCİN GİRİYORUM SONUÇ BUMU BUMU YOKSA LUTFEN HESABIM BUGA GIRDI HAVOC O YUZDEN GELMIYOR DEYIN

2. İki kat ödül olduğu için oranları düşürmüş olabilirler. Bu oyunda gösteripte vermemek gibi bir huy var :)

BonusRasta ve Megatr0n bunu beğendi.
  3. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

gg ile acinca bence de sans daha az,birde cift katta kapi yapan cok oran daha cok bolunuyor.

4. Lalie

Lalie User

cok yapınca oran düşmesi ney ya şakamı bu oyun her kapı için %33 yazıyor %0 değil

5. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

% 33 yaptiginiz her kapidan 3 te 1 i demek degil,serverda yapilan zeta nin verilme orani o.x2 katta da yapan cok oluınca ihtimallerde azalma olur.

6. Megatr0n

Megatr0n User

Kardeşim ona birşey diyosun ben 9 zetadan 1 tane çıkardım. 8 de 0 yani yapacak birşey yok ama ben emin sayılırım % lerle oynama yapılmıştır yoksa 8 tane kapı yapıcam zeta 1 tane bile tasarım mı cıkmayacak ? Madem şansı düşürceksiniz yapmayın kardeşim x2 gg falan. Normalde tahminen şimdiye yaklaşık 9 zetadan 2-3 tane cıkartmıştım. Şu hale bak ne zamandır bekledik 8 zeta da boş cıktı boyle yapacaksanız hiç yapmayın

7. Lalie

Lalie User

yazık günah kandırıyorlar resmen bu arada 1 tane daha kapı yaptım oda boş cıktı ne desembilemiyorum artık

8. takemyhard

takemyhard User

çok ilginç demi :) x2 olunca tasarım vermiyor... gg indirime girince kapı parçaları çıkmıyor :) özellikle denedim 2 çarpan 20 exo,3 çarpan 36 exo,4 çarpan 40 exo,5çarpan 60 exo,6 çarpan 72 exo :) sizde deneyin çok zevkli oluyo :)

9. Dediğin biraz mantıklı. Bu kapıların haritaları bi yerde bütün oyuncularla bağlantılı ama neresinde onu bilmiyom :)

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  10. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

biz havoc cikarirken denerdik ayni saat diliminde bitirenler birbirine yazardi veridyse yapmaz sonra yapardik :)o sirada yapanlar arasinda % 33 ihtimal 3 kisiden 1 i alir gibi bir durum :)bizde taktik falan yoktu ama:)

11. Bende köşede havai fişek atardım 16 kapıda havoc full artık şans mı yoksa taktik mi orasını ben bilmem :D (x2 ödül yoktu)

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  12. Lalie

Lalie User

tüm kapıları uri ile açtım gg ile değil bari 1 tane cıksaydı 3 havocum suan 8 e tamamlarım diye düşünmüştüm 1 tane bile çıkmadı sinirlerim bozuldu 400 tane kutu var onlardanda hiçbirşey cıkmıcak gibi hissediyorum

13. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

İlk zeta'da 1 tane mutlaka gelmiş olması gerekiyor fakat ondan sonrası şans , şansızlık v.s. artık ne derseniz diyebilirsiniz.

Toplam 34 tane Zeta yaptım anca tamamlayabildim.
    Toplam 26 tane Kappa yaptım tamamlandı.

Son 5 havoc ve hercules'i mi çift kapı etkinlikleri sayesinde kısa zamanda tamamladım. Normal olarak olsa belki daha çok zeta ve kappa yapmam gerekecekti. :D

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  14. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

sen baya sansliymissin yada taktik ise yaramis o donem :D
    gercekten sanssizlik umarim bundan sonrasi sansin bol olur ,bende taktikler falan kapanmisti ortalama 35 diyelim ki cift kat kapi yoktu.
    saati tutmamistir farkli saatlerde deneyin diyebilirim anca.

15. asalet87

asalet87 User

5 zeta yaptım aga 2 havoc 2x olduğu için yani 5\1 kappa 2 tane yaptım 2 sindede mlu güç artırıcı verdi

16. SLASH

SLASH Guest

Merhaba,

Öncelikle belirtmeliyim ki forumda başlıkların ya da mesaj içeriğinin tamamen büyük yazılması yasaktır.

Bir daha ki konularınızda dikkat edeceğinizi umuyorum.

Büyük şanssızlık yaşamışsınız ancak belirttiğim gibi " şanssızlık " ..

İyi forumlar

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  17. Diriliş27

Diriliş27 User

kardeş bende 4 zetada 8 yaptım ama bug falan kullanmadım tamamen şans işi arkadaşım 20 zetayaptı 5 havocu var benimde kutuda hiç şansım yok.

18. 6 zeta 0 havoc şuan 7.sindeyim Arkadaşın yaşadığı ''şanssızlık'' sanırım bende yaşıyorum fakat bu iş biraz şanssızlıktan öteye gitmiş gibi yani normal zamanda yapsak şu kadar zeta en azından 1 tane çıkardı başka bir iş var bu işte insanların emek harcayıp zar zor kastığı ve zoru zoruna açtığı kapılardan boş dönmesi gerçekten çok sinir bozucu ve oyun isteğini yerle bir eden bir durum ya bu şans arttırılmalı yada bir çözüm bulunmalı. Bende konu açıcaktım bugün şanssızlıktır dedim fakat gördüğüme göre tek değilmişim .

19. Bugüne kadar 53 zetada 20 havoc aldım. Gerçekten durum şans işi :)

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  20. En son ne zaman zeta yaptın ? Emin ol son zamanlarda çok değişti ki x2 gg de millet fuller oldu havocları fakat bu x2 gg de birşey var yazarken 7 de 0 du şuan 9.yu bitirdim yine vermedi 9 da 0 tr6da ki gemimde geçen ay ki x2 gg de 10 tanede fullemiştim havocları .

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.