7 Zetadir boş

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _*LIFeIsGooD*_ tarafından 27 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar 7 Zetadir havoc vermiyo şimdi şans diceksiniz de açması zaten işkence bıktım taktiği olan yardım edebilecek var mı havoc için

2. Tamamiyle şans ama sana şöyle söylim zeta kapısından zararlı cıkmazsın verdiklerinden bence nekadar yaparsan okadar iyi senin güclenmen icinde.

3. Merhaba ,

Benimde son 5-6 Zeta boş geçti hatta son 3 kappa ve 2 epsilon'da boş geçti. :( Fakat inatla devam etmek gerekiyor çünkü çıkmıyor çıkmıyor sonra bir açılıyor peş peşe Havoc çıkabiliyor.

İyi forumlar.

4. Bu gün 2/2 Zeta yaptım şans :)

5. var mıdır bi taktiğin dostum veya tavsiyen

6. Şahsen taktiğim yok x2 ve kami ile en hızlı şekilde yapmaya çalıştım :D bir de bu indirim zamanı %61 indirim ile havoc çıkmasa bile hediyeleri yeter kapının diyerek 2 kere yaptım 2 kere zeta :D şimdi bir daha açtım giriyorum eğer yine çıkarsa söylerim :D

7. Ömür törpüsüdür o kapı :D ben 27-28 kapıda tamamladım sanırım ama 50'yi görenler olmuştu.
    Taktik olarak da havocları takmadan girin diyorlar ama o da bir halta yaramıyordu.
    İyi oyunlar, bol şanslar.

8. 15 kappada 1 tane lf4 çıktı :/

9. WolfWar

WolfWar User

Kardeşim diyeceğimiz şeyi sende biliyorsun yazmışsında zaten bu iş tamamen şans işi bir taktiği yok :( Eğer çıkmıyorsayapmaya biraz ara ver bence :)

10. Belki taktik vardır;)

WolfWar bunu beğendi.
  11. Obezinho

Obezinho User

Benim de son 6 zeta boş geçti, millet 15-20 kapıda tamamlıyor biz 45-50 kapıda anca tamamlayacağız bu gidişle. Ama tabi ki bu oyunda pek çok şeyde olduğu gibi bunun açıklaması da "şans"

12. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Zeta kapısında Havoç almanız tamamen sizin şansınıza bağlıdır.

Bir kaç tane değişik kapı yaparak tekrar denemenizi tavsiye edebilirim.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.