70 Obsidyen sadece 1 tasarım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Pяσjєcт-Zєяσ tarafından 29 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bak sinirden elim ayagım boşaldı 70 anahtar alıyorum para vererek 70 anahtar içinden sadece 1 tasarım çıkıyor ve geri çıkar şeylerin %90 ı boş boş şeyler 15 tetratrin 10 kyhlon la bu ne napayım ben 10 khylonu la bu obsidyeni açan kişi %90 tasarım çıkarmak için açar bu kutunun vaziyeti nedir

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 Ocak 2019
  2. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Konu başlığınız ve mesaj içeriğiniz tarafımca düzeltilmiştir. Lütfen bu üslubunuzu düzeltiniz, sorunuza gelince obsidyen içerikleri tamamen şansa bağlıdır, açtığınız 10 kutuda 10 tasarım alabileceğiniz gibi 10 kutuda hiç tasarım da alamayabilirsiniz.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 Ocak 2019
    _ALPHA_ bunu beğendi.
  3. oben

oben User

70 enektar kaç paraki..neye sebep aldın..

4. sen kendin kaşınmışın hiç kusura bakma parayla o mu alınır

5. 10 anahtarda 10 tasarım çıkaranada hiç rastlamadım iyide 10 kyhlon 15 tetratrin ne dir yani bu kimin iişine yarar 1 anahtarda 1 anahtardır

6. 35 obsidyen açtım, 4 tane 10bin uri, 3 ya da 4 kararsız lf4, 2 tane g champion, 2 tane mimesis tasarımı, 1 goliath x tasarım, 1 hammerclaw tasarımı, 2 kere 30tane extra enerji, 1kere tethrain ve sayamadığım kadar cephane çıktı. 4-1 ve 4-3ü turlayarak açtım

7. kardşeim böyle etkinliklerde şansını 5 - 10 kutuyla deneyip çekilceksin.Ben citadel çıkartmıştım 5 anahtarın içinden bide lf4 müydü neydi ilk çıktığı zamnalar sonra çekildim köşeme

8. bence az anahtarla girilecek iş değil en az 150 tane olması gerek

9. şansın artar ancak fayda etmez..45 tanesinde tetratrin çıkar üzülür insan ;)

10. geçen 4-1 de açim dedim 1 kutu lava cyborg çıktı

11. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Belki dikkat etmemişsinizdir, ama kutudan sizde olan bir tasarım tekrardan çıkabilir. O zaman bu tasarım yerine 10.000 Uridium kazanırsınız. Kontrol edebilir misiniz?

Iyi forumlar.

_ALPHA_ ve *DELİBEDRİ* bunu beğendi.
  12. 3-5.ve 7.Haritalarda 28 tane obsidyen açtım 8 tanesinden çıkan tasarım olduğundan herbiri için 10 arbin uri aldım. Argon sayborg dahil daha hangarda olmayan çok tasarım çıktı.Doğru hatırlıyorsam 7-8 tanesinden cephane+kyhalon+gg çıktı.Şansa artık.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.