700 ganimet anahtari

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve senberk99 tarafından 25 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. senberk99

senberk99 User

arkadaslar normal bi gunde 700 gamimet anahtarindan kac lf4 kac apis parcadi bulurum yaklasik olarak istiyorum kesin degil bi fikir yurutun yeter tecrubeli olan varmi

2. Merhabalar;

Yaklaşık olarak 100 kutu başına 5 lf4 bulabilirseniz diye düşünüyorum apis için pek bişey söyleyemiycem hatırlamadığım için yanlış bilgi vermek istemem.Ama bunun tamamen şans olduğunu da hatırlatmak isterim.

İyi forumlar.

3. senberk99

senberk99 User

tabiki fakat en az 50 kutuda bir bulurum heralde baya grlsiir vurusm 15 lf4 bulsam sizce diroitlere mi koyiyim yoksa normal goliye mi

4. yasin5634

yasin5634 User

eğer droidleri fulle önce droidler dah fazla vuruyor birde yükseltmişsin droidleri baya etki ediyo artıyor.

5. capcalm

capcalm User

hic belli olmaz tamemen sans zeus gununde 650 kutu actim 2 Lf4 cikti normal gunde 10 kutu 3 lf4 birde venom vardi tamami ile sans

6. senberk99

senberk99 User

ganimet anahtarlarindan neler cikabiliyor yazar misiniz ornek lf3 lf4 falan gibi

7. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Kutulardan LF4 bulma tamamen şansınıza bağlı olarak değişmektedir.

Lazerleri Dıroıtlere koyduğunuzda,Dıroıtın geliştirilmesine bağlı olarak verdiği hasarda artmaktadır.

Keyifli Forumlar.

8. Merhabalar;

Ganimet kutularından Lf3,Lf4,kamufle cpu su,lazer mermisi,xenomit,gemi tasarımları,apis ve Zeus droit parçası vb. birçok şey çıkma ihtimali vardır.

İyi forumlar.

9. senberk99

senberk99 User

teşekkürler konu kilitlenebilir

10. Merhabalar;

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.